Реклама

🎧 Саша Чемеров і «Бумбокс» випустили нову пісню — «Любила»

Čytaty latynkoju
🎧 Саша Чемеров і «Бумбокс» випустили нову пісню — «Любила»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Саша Чемеров і «Бумбокс» випустили нову пісню — «Любила»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Саша Чемеров, екс-фронтмен «Димної Суміші» та лідер The Gitas, запустив сольний проєкт і вже випустив два сингли «Кохання до смерті» та «Любила». Саме остання пісня й вийшла у колаборації з гуртом «Бумбокс».

Як зазначив Саша Чемеров, він почав писати цю пісню ще у США. Спочатку він хотів, аби вона була суто виконана суто у дуеті з Андрієм Хливнюком, однак потім це вийшла повноцінна робота з усім гуртом.

Сталося так, що пройшло достатньо часу з моменту відправлення демки, і тут ми зрозуміли, що пісня не буде працювати в такому форматі. Я зрозумів, що сильно змінився, й ті сингли, які випустив, мають з «Любила» мало спільного. Андрій запропонував переробити аранжування, і стало зрозуміло, що це вже не дует Саші Чемерова і Андрія Хливнюка, але Саші Чемерова і «Бумбокса»

Саша Чемеров, співак та продюсер

Це друга спільна пісня виконавців. Раніше вони випустили сингл «Тримай мене», який вийшов у чотирьох різних версіях — оригінальна, альтернативна, акустична та іспанською мовою.

Наразі Чемров планує протягом цього року випустити декілька міні-альбомів та синглів. Також за його словами вийдуть усі раніше невидані матеріали «Димної суміші». Крім того, усі пісні гурту мають з’явитись на стрімінгових сервісах, бо наразі вони доступні лише на SoundCloud.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...