Реклама

«Наш продукт — це міст між старими й новими грошима»: CEO Trustee Вадим Груша

Čytaty latynkoju
«Наш продукт — це міст між старими й новими грошима»: CEO Trustee Вадим Груша
  1. Головна
  2. Крипто
  3. «Наш продукт — це міст між старими й новими грошима»: CEO Trustee Вадим Груша
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час конференції N Crypto у Києві нам вдалося поспілкуватись з CEO Trustee Вадимом Грушею. Він розповів багато цікавих деталей про блокчейн та про їх криптокартку, якою в Україні користується вже багато людей.

Вадиме, як виникла ідея створити таку криптокартку?

— Ми хотіли спростити людям роботу з криптою, але зберегти принципи та ідеї блокчейну. Спочатку ми запустили платформу, яка дозволяла використовувати смартконтракти в мережі Ethereum так просто як, наприклад, писати пости у Facebook.

Потім ми зрозуміли, що не вистачає базової інфраструктури, тобто гаманця. Так з’явилась ідея Trustee Plus.

Тобто спочатку була децентралізована платформа?

— Так, але ми зрозуміли, що для зручності й нормальної роботи потрібен централізований гаманець. Ми хотіли створити таку платформу, щоб за допомогою банківської картки можна було купити або продати крипту й все це в одному застосунку.

Крипта — це круто, це нові гроші, але людям потрібно оплачувати повсякденні витрати за гривню. Ця картка допомагає у цьому. Виходить, що ми створили такий міст між старими й новими грошима.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку

Наскільки це зручно та вигідно? Щоб купити каву за криптовалюту, потрібно ж її поміняти на гривню?

— Наразі це так. Але вже зараз вся процедура відбувається під «капотом» нашого продукту миттєво. Людині не треба завчасно міняти крипту на фіат, щось там очікувати й вираховувати: просто пікнув карткою в терміналі й пішов собі далі. При цьому ми постійно у процесі розвитку і нам є над чим працювати. Технологія буде спрощуватись, а вартість послуг зменшуватись.

То ви плануєте оновлення?

— У нас буде велике оновлення, яке дозволить людям випускати фізичні картки й отримати персональний банківський рахунок та персональний IBAN й багато інших речей, про які я наперед не хочу розповідати. Скажу лише, що незабаром з’явиться більше блокчейнів, які підтримують Tether (USDT).

Це напевно найпопулярніша криптовалюта у користувачів Trustee Plus?

— Так, але це не зовсім криптовалюта. Я б сказав, що це актив, який працює в екосистемі криптовалюти.

Цікава думка. Тобто криптовалюти це волатильні активи?

— Так. USDT це скоріше цифровий актив, але його відносять до криптовалют у загальному сенсі.

Які ви порадите тримати активи у гаманці?

— Біткоїн та Ethereum.

Є така теза, що біткоїн не варто купувати, бо вже багато на ньому не заробиш?

— Ті проєкти, які обіцяють перевершити біткоїн та ефір, недооцінюють ці активи, а часто й обманюють своїх інвесторів. У BTC та ETH наразі немає альтернатив, вони зайняли такі ніші на ринку, які не доступні для інших криптовалют.

Наскільки успішно йде побудова мосту між старими та новими фінансовими активами у вигляді Trustee Plus?

— Ми намагаємось будувати максимально прозорий продукт, з усією повагою до наших користувачів. Саме тому на головній сторінці нашого офіційного сайту ви можете побачити актуальні цифри за кількістю активних гаманців і випущених карток. Ще сьогодні зранку ця цифра була понад 540 000 застосунків і збільшиться вона протягом дня десь на 1200-1400 нових користувачів. При цьому приблизно кожен п’ятий активно користується карткою.

Це все показники за один рік активної роботи над позиціюванням і розвитком продукту. Ми бачимо, що він дуже потрібний, але можу вас запевнити — все саме цікаве ще попереду.

Дякуємо Вам за цікаву розмову! Сподіваємось, що ваш проєкт буде далі розвиватися, а в Україні буде якомога більше людей, які користуються криптовалютами.

— І я вам дякую!

Відкрити картку Trustee Plus можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...