Реклама

Binance оголосила про лістинг NEIRO, TURBO та Baby Doge Coin

Čytaty latynkoju
Binance оголосила про лістинг NEIRO, TURBO та Baby Doge Coin
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance оголосила про лістинг NEIRO, TURBO та Baby Doge Coin
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

16 вересня 2024 року Binance відкриває торги мемкоїнами Neiro (NEIRO), Turbo (TURBO) та Baby Doge Coin (1MBABYDOGE) з позначкою «seed tag», що вказує на проекти на ранній стадії з підвищеним ризиком — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Торгівля розпочалась о 10:00 (UTC), з парами NEIRO/USDT, TURBO/USDT та 1MBABYDOGE/USDT.

Виведення коштів буде доступне після відкриття торгів, а користувачі можуть перевіряти статус через сторінку виведення. Крім того, торгові боти та спот копітрейдинг будуть активовані протягом 24 годин після лістингу. Для учасників спот копітрейдингу пари можуть бути включені в налаштуваннях.

Також варто зазначити, що через оголошення лістингу NEIRO виникла плутанина, що спричинила зростання кількох токенів із такою ж назвою. На Binance вказано інший NEIRO, а не той, що вже доступний на Bybit та OKX.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...