Реклама

Binance підтримала ребрендинг токена MATIC на POL

Čytaty latynkoju
Binance підтримала ребрендинг токена MATIC на POL
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance підтримала ребрендинг токена MATIC на POL
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance підтримала ребрендинг токена MATIC на POL. З 10 по 13 вересня біржа видалить всі торгові пари з MATIC та замінить їх на новий тикер POL. Депозити MATIC будуть недоступні, а всі активи автоматично конвертуються у POL в співвідношенні один до одного — пише наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Раніше повідомлялося, що Polygon проведе міграцію токенів MATIC у POL, зберігши токеноміку, розподіл та загальну пропозицію. Власники MATIC на мережі Polygon автоматично перейдуть на POL, а ті, хто тримає актив на Ethereum або централізованих біржах, повинні будуть слідувати певним інструкціям для міграції. Стейкери на Ethereum зможуть автоматично перейти на POL або відмовитись від цього кроку.

Крім того, Binance оголосила, що відкриття депозитів і зняття POL відбудеться після завершення міграції. Усі послуги, пов’язані з MATIC, включаючи стейкінг і Binance Earn, також будуть припинені під час процесу міграції.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...