Реклама

Binance не планує виходити на IPO та винайме ще 1000 співробітників

Čytaty latynkoju
Binance не планує виходити на IPO та винайме ще 1000 співробітників
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance не планує виходити на IPO та винайме ще 1000 співробітників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор криптобіржі Binance, Річард Тенг, у розмові з журналістами Bloomberg розповів, що Binance змушена наймати новий персонал для виконання умов, передбачених угодою з владою США та не планує виходити на IPO — повідомляє телеграм-канал Na chasi Crypto.

Цього року Binance найме 1,000 співробітників, більшість з яких будуть працювати в сфері комплаєнсу, оскільки щорічні витрати криптовалютної біржі на дотримання регуляторних вимог, включаючи нагляд у США в рамках угоди про визнання провини, перевищують $200 млн.

Тенг зазначив, що Binance отримує все більше запитів від правоохоронних органів у всьому світі: станом на цей рік їх кількість досягла 63,000, порівняно з 58,000 у 2023 році.

Також в інтервʼю Coindesk Тенг зазначив що біржа не планує виходити на IPO, оскільки не має такої потреби.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

«Ми перебуваємо в дуже міцному фінансовому стані, тому нам насправді немає потреби розглядати будь-який збір коштів або IPO наразі. Починаючи з п’ятого місяця роботи, Binance, була прибутковою та дуже обережною з точки зору витрат. Тож тема IPO не піднімалась» — сказав Тенг.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...