Реклама

Аірдроп CAT: як отримати токени Simon’s Cat на Binance

Čytaty latynkoju
Аірдроп CAT: як отримати токени Simon’s Cat на Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Аірдроп CAT: як отримати токени Simon’s Cat на Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Команда FLOKI оголосила, що біржа Binance підтримає airdrop токена Simon’s Cat (CAT) для власників FLOKI — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto. Розповідаємо як отримати монети.

Умови участі в аірдропі

  • Мінімальний баланс: Користувачі повинні мати щонайменше 400,000 токенів FLOKI на Binance, щоб мати право на отримання CAT.
  • Дата снапшоту: Снапшот балансів відбудеться 29 серпня 2024 року о 23:59:59 за UTC.
  • Обсяг аірдропу: Буде розподілено 900 мільярдів токенів CAT серед власників FLOKI на Binance.
  • Пропорційний розподіл: Розподіл токенів CAT буде пропорційним до кількості FLOKI, які користувачі тримають на момент снапшоту.

Приклад розподілу

Якщо загальна кількість токенів FLOKI, що відповідають критеріям, становитиме 900 мільярдів, співвідношення розподілу буде 1 CAT : 1 FLOKI. Якщо ж загальна кількість токенів буде 1,8 трильйона, співвідношення складе 0,5 CAT : 1 FLOKI.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...