Реклама

Binance розподілить 500 000 USDC між учасниками спрощеної реферальної програми

Čytaty latynkoju
Binance розподілить 500 000 USDC між учасниками спрощеної реферальної програми
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance розподілить 500 000 USDC між учасниками спрощеної реферальної програми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance оголосила промоакцію, яка дозволить користувачам заробити від 10 до 50 USDC, запрошуючи друзів приєднатися до платформи через спрощену реферальну програму.

В рамках цієї акції, яка триватиме з 14 серпня по 1 вересня 2024 року, кожен хто запросив друга через рефералку — зможе претендувати разом з ним на рівну частку від 10 USDC після здійснення запрошеним першої угоди на біржі.

Усі нові та наявні користувачі, які відповідають вимогам можуть взяти участь у цій кампанії та отримати до 50 USDC у токен-ваучерах з пулу в 500 000 USDC. Винагороди розподіляються послідовно залежно від часу першої угоди реферала, а виплата токен-ваучерів відбудеться протягом 21 дня після завершення промоакції.

Детальніше читайте тут.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...