Реклама

Binance примусово конвертує деякі токени в USDC та проводить делістинг

Čytaty latynkoju
Binance примусово конвертує деякі токени в USDC та проводить делістинг
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance примусово конвертує деякі токени в USDC та проводить делістинг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Binance повідомила про примусову конвертацію ряду токенів у USDC. Йдеться про  монети які були вилучені з біржі — пише телеграм-канал Na Chasi Crypto. Конвертація почнеться з 2 вересня, а всі конвертовані токени будуть зараховані на гаманці користувачів до 1 березня 2025 року.

Біржа також зазначила, що середній курс обміну токенів на USDC буде розрахований протягом періоду конвертації та повідомлений користувачам електронною поштою.

Які токени будуть конвертовані: Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST), Bitshares (BTS), District0x (DNT), Groestlcoin (GRS), Hegic (HEGIC), MobileCoin (MOB), Monero (XMR), Monetha (MTH), Multichain (MULTI), Navcoin (NAV), Sologenic (SOLO), Spartan Protocol (SPARTA), Symbol (XYM), Tribe (TRIBE).

Крім того, Binance повідомила про делістинг таких токенів: PowerPool (CVP), Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Loom Network (LOOM), Reef (REEF), VGX Token (VGX).

Рішення про делістинг біржа приймає опираючись на такі фактори, як рівень залученості команди до проєкту, якість та активність розробки, обсяги торгів й ліквідність, стабільність та безпеку мережі, стабільність смарт-контрактів, рівень публічної комунікації, тощо.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів. Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого. Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...