Реклама

Binance Charity та Фонд "Діти Героїв" об'єдналися для підтримки дітей, що постраждали від війни в Україні  

Čytaty latynkoju
Binance Charity та Фонд "Діти Героїв" об'єдналися для підтримки дітей, що постраждали від війни в Україні  
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance Charity та Фонд "Діти Героїв" об'єдналися для підтримки дітей, що постраждали від війни в Україні  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З метою надання допомоги та емоційного відновлення дітям, які постраждали від війни в Україні, благодійний фонд Binance Charity, який є філантропічним відгалуженням провідної глобальної блокчейн-екосистеми Binance, об’єднує зусилля з Фондом “Діти Героїв”. Їх спільною метою є проведення 12-денного терапевтичного табору “Я – Да Вінчі”, призначеного для підтримки 50 дітей, які трагічно втратили одного або обох батьків через війну в Україні.

Ініціатива спрямована на створення дружнього середовища, щоб допомогти цим дітям подолати їхні травми. Табір пропонує унікальне поєднання заходів та ресурсів, зосереджуючись на аспектах емоційного відновлення, зміцнення спільноти, пригод і психологічної підтримки.

“Кожна дитина заслуговує на любов і безпеку сім’ї. У Binance ми більше ніж готові підтримувати ініціативи, спрямовані на полегшення їх страждань і відновлення надії. У кожній дитині, якій ми допомагаємо, ми бачимо світле майбутнє не лише для України, але і для всього світу. Наша відданість наданню допомоги – не просто вибір, а відповідальністю, яку ми цілком приймаємо,” – Кирило Хом’яков, регіональний керівник Binance у Центральній та Східній Європі та Центральній Азії.

“Війна негативно вплинула на емоційний та психологічний стан дітей, а особливо тих, які переживають втрату близьких їм людей. Наші підопічні зіткнулися з різними психологічними травмами, і якщо їх не пропрацювати зі спеціалістами зараз – наслідки можуть проявлятися роками. Місія нашого фонду полягає у тому, аби підопічні були інтегровані у суспільство та мали всі можливості побудувати успішне життя. Тож організація таких таборів, де діти будуть працювати з психологами та відновлюватися після важких випробувань – є одним із найважливіших напрямів нашої діяльності. Ми хочемо бачити усміхнені обличчя дітей, які знову радіють своєму дитинству чи юності, а не заплакані очі, відчай та роздратування. Діти – це наше майбутнє, тож ми повинні дбати про них та надавати всю необхідну підтримку у потрібний час.” – Тетяна Новицька, СЕО БФ “Діти Героїв”.

Діти, що оплакують втрату, у таборі матимуть можливість творчо висловитися через різноманітні заходи, змагання та завдання, які сприяють самовираженню та інтелектуальному розвитку. Протягом всього періоду табору буде надана необхідна психологічна підтримка для допомоги їм обробити свої емоції, зрозуміти їхні втрати та впоратися з наслідками травматичних переживань.

Створюючи доглядовий простір, програма має на меті пом’якшити почуття ізоляції та самотності та дозволити дітям створювати міцні зв’язки з іншими, хто має схожі переживання.

Підтримка цієї програми табору була забезпечена завдяки донатам від благодійності Binance. Загалом 50,000 USDT (еквівалентно 2,000,000 UAH) буде інвестовано у проведення цього таборового досвіду, що виявиться інструментальним у реалізації цієї ініціативи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...