Реклама

Річард Тенг опублікував перший блог на посаді генерального директора Binance  

Čytaty latynkoju
Річард Тенг опублікував перший блог на посаді генерального директора Binance  
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Річард Тенг опублікував перший блог на посаді генерального директора Binance  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У своєму першому блозі на посаді генерального директора Binance, Річард Тенг ділиться своїм баченням та пріоритетами для майбутнього однієї з найбільших у світі криптовалютних бірж. 

“Як я вже згадував у X (Twitter) раніше, для мене це велика честь, і я з глибоким смиренням приймаю на себе роль генерального директора Binance, ставши наступником візіонера-засновника нашої неймовірної компанії. За останні шість років Binance заклала основу, яка забезпечила їй десятиліття постійного зростання і успіху. Тепер моя роль полягає в тому, щоб вести нашу талановиту й віддану команду в це майбутнє, поважаючи та навчаючись на досвіді минулого. Це, разом з довірою, яку нам виявляють понад 160 мільйонів користувачів, є великою відповідальністю, до якої я ставлюся серйозно.

Наріжним каменем цієї організації завжди була ідея про те, що інновації повинні приносити користь користувачам. Найкращий спосіб реалізувати цей принцип на практиці – спосіб Binance – це постійно пропонувати найкращі у своєму класі продукти, які люди використовують і вважають цінними. Як новий генеральний директор Binance, я сповнений рішучості триматися цього курсу. Ми й надалі будемо віддані ідеї досконалості наших продуктів і продовжимо прокладати шлях до фінансових інновацій.

Я прийняв цю роль за підтримки CZ і нашої команди керівництва. Я зобовʼязуюсь невтомно працювати, щоб ми могли виправдати й перевершити очікування всіх зацікавлених сторін, одночасно досягаючи нашої основної місії: свободи грошей. Маючи за плечима три десятиліття досвіду надання фінансових послуг і регулювання, я розумію унікальні виклики та можливості, які постають перед нашою галуззю, і прагну допомогти нам вистояти як у криптовалютну зиму, так і в криптовалютне літо. 

Ми перегорнули сторінку історичних викликів Binance, і сьогодні ми фактично сильніші, ніж будь-коли. Протягом останніх двох років Binance систематично працювала над вирішенням своїх минулих проблем із комплаєнсом, докладаючи значних зусиль для підбору, найму й утримання потрібного персоналу для зміцнення програми та культури Binance з комплаєнсу. 

Як галузі, нам як ніколи потрібно зосередитися на співпраці з тими, хто формує політику. Лише тоді ми зможемо ефективно сприяти розвитку гармонізованої нормативно-правової бази, яка сприятиме інноваціям, забезпечуючи при цьому належний захист споживачів. Я хочу працювати зі своїми колегами у галузі над цим важливим завданням і знаю, що наш голос буде почуто голосніше, коли ми об’єднаємося. 

Невпинна увага до вас, наших користувачів, глибоко вбудована в ДНК Binance. Даю вам слово, що я зроблю все від мене залежне, щоб ви залишалися центром усього, що ми робимо. Ви повинні бути впевнені у фінансовій стійкості, надійності й безпеці компанії. 

Мені пощастило взяти на себе керівництво бізнесом, фундамент якого дуже міцний. Binance не тільки продовжує управляти найбільшою у світі біржею криптовалют за обсягом, але і структура нашого капіталу вільна від боргів, наші витрати скромні, і, попри низькі комісії за транзакції, які ми стягуємо з користувачів, ми маємо високі доходи та прибуток. 

Ми дуже серйозно ставимося до своєї відповідальності як постачальника кастодіальних послуг і підтримуємо забезпечення у співвідношенні 1:1 для кожного активу користувача. Ваші активи захищені. 

Від нашої системи підтвердження резервів, яку ми постійно вдосконалювали з моменту її впровадження понад 12 місяців тому, до нашого Фонду захисту активів користувачів (SAFU) – ми прагнемо, щоб ви були впевнені в цілісності нашої платформи.

Я глибоко відданий перспективам блокчейну, таким як можливості для розширення фінансової інклюзії, транскордонних грошових переказів і зниження транзакційних витрат. Я також бачу можливість надати людям більше можливостей контролювати свої персональні дані й сприяти інноваціям за допомогою децентралізованих програм. З цією метою я маю намір стимулювати зростання і впровадження Web3, продовжуючи зусилля зі створення екосистеми, яка надає доступ до фінансових технологій, що змінюють світ. 

Втілення цього амбітного бачення буде неможливим без сприяння інноваціям у сфері регулювання шляхом спільної роботи. Я вважаю, що роки, проведені на керівній посаді в Abu Dhabi Global Market, одного з провідних міжнародних фінансових центрів ОАЕ, дуже добре підготували мене до цього компоненту моєї нової роботи. Я пишаюся своєю участю у створенні одного з найпрогресивніших і найпередовіших режимів регулювання цифрових активів у світі. Безсумнівно, цей досвід дає мені детальне уявлення про регуляторний ландшафт, необхідний для початку нового розділу історії Binance.

Я прагну з головою зануритися у свою нову роль і знаю, що у мене буде ще багато можливостей поділитися своїми думками зі спільнотою через блоги, подібні до цього, через мої акаунти в соціальних мережах – X (Twitter), LinkedIn – і через численні галузеві конференції та заходи по всьому світу. 

Оскільки ми переходимо на наступний етап відповідального зростання Binance, я радий можливості взяти участь у змістовній розмові зі світовими законодавцями, щоб переконатися, що криптоінвестори залишаються впевненими у майбутньому галузі, а також залучити q навчити наступний мільярд користувачів, щоб ми могли разом працювати над забезпеченням довгострокової стійкості криптовалют. 

Прошу підтримати мене в цій подорожі. 

Стежте за оновленнями. Незабаром ви знову почуєте мене тут!”

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...