Реклама

26 листопада в Києві відбудеться N Crypto Conference

Čytaty latynkoju
26 листопада в Києві відбудеться N Crypto Conference
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 26 листопада в Києві відбудеться N Crypto Conference
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

26 листопада в Києві відбудеться N Crypto Conference — масштабна нетворкінг-подія у сфері криптовалют. Організатор — компанія Nodes Guru

На конференції експерти Nodes Guru розберуть важливі питання: пояснять що таке ноди, тестнети та ретродопи в крипті, і як на них заробляти в 2023 році.

Основні теми конференції:

  • Як змінюється ринок крипти? Що нас чекає після халвінгу біткоїна, чи скоро почнеться бичачий ринок, як регулювання вплине на крипторинок.
  • Що таке ноди в блокчейн-протоколах? Завдання різних типів нод в блокчейн-мережах, їх вплив на безпеку та масштабування децентралізованих мереж.
  • Що таке тестнети? Чому блокчейнам потрібні тестнети, що в них досліджують та чому за активність в них роздають токени.
  • Що таке ретродропи? Чому проєкти роблять приємні сюрпризи користувачам, як взяти участь в ретродропах, які проєкти будуть їх проводити.

Конференція розрахована на всіх, хто хоче поглибити свої знання про блокчейн-екосистеми, розібратись в сучасних тенденціях крипторинку та зав’язати корисні знайомства в українській спільноті.

Конференція розпочнеться 26 листопада о 15:00. Місце проведення — Київ, вулиця Попудренка, 1А.

Для участі потрібно зареєструватись та отримати безкоштовний квиток на своє ім’я. Варто поспішити — кількість місць обмежена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...