Реклама

Як вивести крипту на карту? Топ-4 криптовалютні картки у 2024 році

Čytaty latynkoju
Як вивести крипту на карту? Топ-4 криптовалютні картки у 2024 році
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Як вивести крипту на карту? Топ-4 криптовалютні картки у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптовалюти мають попит завдяки своїй децентралізованості, миттєвим транзакціям та низькій вартості переказів з одного рахунку на інший. Тільки в Україні такий платіжний засіб вже використовують близько 5 мільйонів користувачів. Вагомий внесок у розповсюдження цифрових монет вносить поява криптовалютних карток – платіжних інструментів, які дозволяють конвертувати «монетки» в фіатні  (звичайні) гроші задля здійснення покупок у магазинах, оплати товарів й послуг в інтернеті й навіть відкриття кредитних ліній. Таким чином криптовалюти можна використовувати у повсякденному житті. 

Якщо ви ще не робили операції з криптовалютами, то 2024 рік буде найкращим часом для старту. Адже раніше криптоентузіастам доводилося користуватися обмінниками для конвертації цифрових монет у фіатні валюти й навпаки або здійснювати p2p перекази. Однак зараз всі складнощі, пов’язані з покупкою й використанням крипти беруть на себе криптовалютні картки. Відтепер можна здійснити миттєвий вивід USDT на картку для розрахунку в Мілк Бар, Сільпо, на Окко чи будь-де, де є банківський термінал. Обмін цифрових монет між собою, або купівля того ж USDT так само спростилися в більшості випадків, до використання одного застосунку. При цьому комісія за конвертацію дуже невелика і залежить від емітента картки. Тому не гаймо часу й почнімо розглядати четвірку найкращих продуктів на 2024 рік.

Trustee Plus

Мабуть, найкраще рішення для використання крипти в Україні, адже розробники пропонують миттєву й автоматичну конвертацію євро у гривню при виводі цифрових монет. Застосунок створений українськими розробниками, а вбудована в нього картка емітована MasterCard. Вона не передбачає оплату за обслуговування й поповнення балансу в криптовалюті.

Тип карткиMasterCard
Підтримувані валютиEUR, BTC, ETH, USDT
Комісії0,5% за конвертацію криптовалюти
Реферальна програма45%
Офіційний сайтhttps://trusteeglobal.com/cryptocard/

П’ять переваг Trustee Plus:

  • є віртуальною карткою, тому користувачеві не доведеться платити за випуск «пластику» й чекати на доставлення;
  • комісія за конвертацію валют становить всього 0,5% при тому, що плата за онлайн чи офлайн розрахунок не передбачена;
  • криптовалюти миттєво конвертуються в місцеву валюту для оплати товарів й послуг цифровими монетами у будь-якій точці світу;
  • картку легко додати в Google Pay чи гаманець від Apple для звичних безконтактних платежів;
  • Trustee Plus підтримує стейблкоїни, а також ВТС, ЕТН й інші популярні валюти.

Вартість випуску становить всього 10 євро, що особливо приємно з думкою про використання віртуального платіжного засобу на наступні 5 років. у 2024 році цей продукт, безперечно, буде мати попит й популярність. Картка доступна не тільки в Європейській економічній зоні (ЄЕС), а й в Україні. 

Додайте сюди україномовну людяну службу підтримки і видається так, шо альтернативи цьому продукту по сукупності факторів немає. Замовити можна тут: https://trusteeglobal.com/cryptocard/

Nexo Card

Кредитна картка, що передбачає використання криптовалют як застави для отримання позики в євро. Плати за конвертацію немає, але відсотки за кредитом можуть сягати 13,9% річних. Ця криптокартка є цікавим продуктом для жителів країни Європейської економічної зони, які активно користуються цифровими монетами. Однак, українцям складно оцінити її переваги. 

Nexo Card може бути пластиковою чи віртуальною. Мати фізичну картку не надто вигідно, адже для її поповнення потрібно мати на рахунку активи вартістю 500 доларів.

Binance Card

Віртуальна чи пластикова криптовалютна картка, випущена біржею Binance, що має великий перелік підтримуваних валют включно з DOT, AVAX та SHIB. Вона прив’язана до біржового рахунку користувача Бінансу. 

Переваги використання Binance Card:

  • картка випущена популярною в Україні криптобіржею;
  • автоматична конвертація цифрових монет в євро за потреби;
  • програма лояльності з використанням власного токена біржі BNB. 

Однак, комісія за конвертацію криптовалюти у фіатні гроші може становити 0,9%. Також біржа планує зупинити обслуговування платіжних карток у ЄЕЗ до 20 грудня 2023 року. Тому у 2024 році ця криптокартка стане історією, а не реальністю в 30 країнах.

Bybit Card

Ще одна криптовалютна картка для використання в Європейській економічній зоні. Bybit Card створена у партнерстві з британським постачальником платіжної інфраструктури Moorwand, тому в Великобританії її також можна вільно використовувати. Як і в попередньому варіанті, картка запущена криптобіржею. Схожість з Trustee Plus теж є – Moorwand працює за ліцензією Mastercard. 

Висновки

Криптовалютна картка є платіжним інструментом, який робить можливим використання цифрових монет для оплати товарів й послуг. Щоб активувати й використовувати такий інструмент, потрібно уважно обрати постачальника. Радимо ретельно вивчати умови використання картки, дізнатися про емітента й географію розповсюдження. Трошки уважності – й ви зможете вільно користуватися криптою у 2024 році з максимальним комфортом!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...