Реклама

Як ефективно отримувати аірдропи? Короткий огляд сервісу Earndrop

Čytaty latynkoju
Як ефективно отримувати аірдропи? Короткий огляд сервісу Earndrop
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Як ефективно отримувати аірдропи? Короткий огляд сервісу Earndrop
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Аірдропи — це спосіб маркетингу, який часто використовують блокчейн-протоколи та децентралізовані проєкти. Користувач тестує всі можливості протоколу та загалом проявляє активність, а потім той дарує йому токени.

Оскільки проєкти буквально роздають гроші, багато криптанів перекваліфікувались в дропхантерів. Вони створюють ферми з тисяч акаунтів, щоб заробити якомога більше. Наприклад, один з користувачів zkSync створив для цього ферму з 22 тисяч акаунтів і власну DEX.

Протоколам не подобаються такі практики, оскільки замість активних користувачів винагороди отримують надто жадібні фермери. Через це все більше DeFi-проєктів оголошують аірдропи без попередження, після того як зібрали базу користувачів. Так вони винагороджують тільки «своїх» і не дають хантерам заробити.

Окрім того, проєкти рідко одразу надсилають токени. Вони анонсують завершення аірдропу, а потім просять користувачів перейти на сайт і забрати токени самостійно.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

То як зараз ефективно отримувати аірдропи? Користуватись всіма новими DeFi-проєктами та час від часу перевіряти, чи можна вже щось забрати. Це можна зробити вручну, або за допомогою спеціалізованих сервісів.

Ми, наприклад, знаємо про сервіс Earndrop. До нього можна прикріпити адреси своїх гаманців, з яких ви виконували активності для отримання дропів.  Якщо одному з гаманців стане доступний дроп, сервіс надішле сповіщення на пошту. Сам гаманець під’єднювати не треба — лише зареєструватись на Earndrop, вказавши електронну пошту, та вставити адреси потрібних гаманців.

Earndrop надає список поточних аірдропів від великих проєктів: Uniswap, 1inch, ENS. Аірдропи маловідомих або нових проєктів можна знайти на окремих сайтах, наприклад AidropBob. Крім того, на сайті є список кроссчейн-мостів та список кранів для отримання токенів в тестнетах. Обидва списки корисні, особливо коли аірдроп проводить нова L2-мережа і потрібно бріджити тестовий ETH.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Крім того, Earndrop пропонує платний доступ до власного списку майбутніх аірдропів з інструкціями, а також список альфа-протоколів. Альфа-протоколи — це децентралізовані проєкти, які ще не випустили свої токени та не анонсували дропи, але потенційно можуть це зробити. Місячна підписка коштує $26, а підписка з доступом до закритого Discord – $39.

 

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...