Реклама

Огляд криптокартки Trustee Plus: зручно, але не зовсім вигідно

Čytaty latynkoju
Огляд криптокартки Trustee Plus: зручно, але не зовсім вигідно
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Огляд криптокартки Trustee Plus: зручно, але не зовсім вигідно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гаманець та провайдер віртуальних криптовалютних карток Trustee Plus запустив акцію для українців. До 5 серпня криптокартку можна випустити безкоштовно, а потім випуск буде коштувати €10.

Ми скористались акцією щоб перевірити, наскільки швидко, зручно і вигідно користуватись криптокартою в повсякденному житті.

Коротко про Trustee Plus

Застосунок Trustee Plus доступний на Android та iPhone. Для реєстрації потрібно вказати та підтвердити номер телефону. Після цього стає доступний гаманець для зберігання криптовалют і фіату.

Фіатні гаманці можна поповнити з банківських карток, однак за це Trustee Plus знімає комісію 5%. Доступні гривні, євро та казахські тенге. Долару нема, замість нього USDT.

Криптовалютні гаманці поповнюються звичайними транзакціями. Доступні BTC, ETH, USDT (Ethereum, Tron та Polygon), APT, ARB, BCH, BTT, DAI, DASH, DOGE, DOT, ETC, LTC, MATIC, SOL, USDC, XLM, XRP та ZEC.

Також можна обміняти одні активи на інші у вбудованому обміннику, переказати активи користувачам Trustee Plus, надіслати фіат на картку чи крипту на адресу.

Окрема вкладка в меню переказу — благодійність. Будь-який актив можна пожертувати на ЗСУ, медицину чи допомогу у відбудові.

Як випустити криптокартку

У випуску карток допомагає польська фінтех-компанія Quciko.

Для випуску картки потрібно підтвердити особу. Це можна зробити через Дію, якщо у вас є ID чи закордонний паспорт. Верифікація з ID-карткою займає кілька хвилин, селфі робити не потрібно.

Також потрібно пройти коротке опитування про заробіток та мету використання картки. Питання загальні, скоріш за все розробники збирають статистику, щоб знати куди розвиватись.

Баланс криптокартки лише в євро — гривні на неї не перекажеш. До неї можна під’єднати гаманці BTC, ETH та USDT. Якщо нема віртуальних євро, то картка буде автоматично конвертувати криптовалюту в євро та списувати потрібну суму.

Картку можна використати для онлайн-покупок або додати її в гаманець смартфону та платити в офлайні.

Чи вигідно платити криптокарткою

Я закинув на картку трохи USDT та пішов в магазин. Оплата криптокарткою пройшла настільки ж швидко, як і звичайною гривневою карткою Приватбанка.

За конвертацію криптовалюти в євро Trustee Plus взяв комісію 0,5% — €0,04 або приблизно ₴1,6, що не так і багато.

При цьому конвертація USDT в євро і в гривні відбувається по курсу Trustee Plus. На момент покупки курс USDT в Trustee Plus становив ₴36,4, а на P2P-ринку Binance USDT можна було продати по ₴37,6 — на 3% дорожче.

Грубо кажучи, за покупку на 360 гривень я насправді заплатив 370 гривень.

Чи варто користуватись карткою Trustee Plus?

Якщо вас не лякає переплата в 2-3% і ви постійно міняєте криптовалюту на фіат — так, варто.

Ще криптокартка підійде тим, хто холдить BTC чи ETH, і при цьому хоче мати спосіб моментально конвертувати частину криптовалюти в фіат, в тому числі зняти готівку у банкоматі.

Також, ви можете випустити картку про всяк випадок, поки це безкоштовно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...