Реклама

🔥 Стартувало турне The Weeknd за підтримки Binance

Čytaty latynkoju
🔥 Стартувало турне The Weeknd за підтримки Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Стартувало турне The Weeknd за підтримки Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У червні 2023 року в Лісабоні стартувало світове турне The Weeknd «After Hours Til Dawn» у партнерстві з Binance. Воно покликане революціонувати фанатський досвід за допомогою Web3, а саме спеціальних NFT, метавсесвіту, а також благодійних ініціатив.

Партнерство Binance та The Weeknd виводить фанатський досвід на абсолютно новий рівень. Організатори представили два різні способи залучення до туру The Weeknd: NFT Souvenir і Tour NFT, кожен з яких пропонує унікальний спосіб зв’язку з кумиром.

Ще один ключовий аспект спільної роботи The Weeknd та Binance – це благодійність. The Weeknd — посол доброї волі Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП), і раніше він заснував гуманітарний фонд під назвою XO. В честь партнерства Binance пожертвувала в XO $2 млн для підтримки екстрених операцій ВПП з порятунку життя в гарячих точках із дуже високим ступенем небезпеки голоду по всьому світу. Також 5% з продаж колекції Tour NFT будуть направлені на благодійність. Ця ініціатива демонструє, що партнерство спрямоване не лише на підвищення фанатського досвіду, а й на якісні зміни в світі.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Партнерство Binance із The Weeknd також започаткувало створення інтерактивного цифрового виміру під назвою Metaverse Dimension. Пошуки скарбів у цьому метавсесвіті відкривають нові рівні, етапи та бонуси для фанатів. Шанувальники можуть розплутувати головоломки, виконувати завдання та вигравати ексклюзивні сувеніри або квитки на концерти та майбутні шоу The Weeknd. За проходження складних випробувань та перемоги в іграх користувачі отримують чарівні діаманти, а також відкривають ексклюзивний доступ до сцени та VIP-зали, де на фанатів чекає безліч бонусних призів.

Для шанувальників The Weeknd, які не можуть відвідати шоу, Binance також пропонує ексклюзивну NFT-колекцію, що стане доступною для будь-якого користувача в другій половині 2023 року. Колекція міститиме твори мистецтва у співпраці з The Weeknd і відкриє доступ до ряду привабливих переваг для власників.

Дізнайтесь більше про глобальний тур The Weeknd «After Hours Til Dawn» на офіційному сайті The Weeknd.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...