Реклама

🗣️ «Несподіваний та невтішний позов»: глава Binance заперечив звинувачення CFTC

Čytaty latynkoju
🗣️ «Несподіваний та невтішний позов»: глава Binance заперечив звинувачення CFTC
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🗣️ «Несподіваний та невтішний позов»: глава Binance заперечив звинувачення CFTC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Binance Чанпен «CZ» Чжао оприлюднив відповідь на позов Комісії з торгівлі товарними ф’ючерсами (CFTC) проти криптобіржі, у якій він висловив позицію Binance щодо звинувачень регулятора.

CZ’s Response to the CFTC Complaint

Читайте також: ⚡ CFTC подала позов проти Binance та Чанпена Чжао

У позові CFTC стверджується, що Binance займалася «незаконною діяльністю», зокрема порушенням регуляторного законодавства США. Позов також називає Чжао відповідачем: згідно з претензіями, керівник криптобіржі підозрюється у маніпуляції ринком, оскільки він володіє кількома суб’єктами, що працюють на платформі Binance як «загальне підприємство», а також особисто керує набагато дрібнішими справами компанії.

За словами Чжао, «несподіваний та невтішний позов» став неприємним сюрпризом, оскільки криптобіржа та регулятор вже кілька років співпрацюють та підтримують робочі контакти.

Керівник криптобіржі назвав звинувачення CFTC необґрунтованими: Чжао стверджує, що Binance завжди діяла в межах закону. За його словами, криптобіржа запровадила надійні процедури комплаєнсу — усе заради того, щоб її методи відповідали усім нормативним вимогам.

Ми не знаємо жодної іншої компанії, яка б використовувала більш комплексні та ефективні системи, ніж Binance

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

CZ додав, що наразі у відділі комплаєнсу Binance працює понад 750 осіб, багато з яких мають досвід роботи в правоохоронних та регуляторних органах. Глава криптобіржі підкреслив зусилля Binance у боротьбі з шахрайством та іншою незаконною діяльністю, такі як партнерство з аналітичною фірмою блокчейну Chainalysis для відстеження підозрілих транзакцій.

На сьогодні ми обробили понад 55 тис. запитів від правоохоронних органів і допомогли американським правоохоронцям заморозити/вилучити понад $125 млн тільки у 2022 році та $160 млн у 2023 році

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

Також керівник криптобіржі наголосив на тому, що Binance має найбільшу кількість ліцензій у світі — 16, тож вона «користується заслуженою повагою серед спільноти користувачів».

Чжао заперечив і звинувачення щодо торгових маніпуляцій, заявивши, що Binance «ніколи не торгувала проти своїх користувачів і не маніпулювала ринками». Згідно з правилами Binance, її співробітники зобов’язані дотримуватися внутрішніх правил торгівлі, зокрема заборони на продаж будь-якої криптовалюти протягом 90 днів після покупки, а також заборони на торгівлю ф’ючерсами.

Окрім цього, співробітники Binance, що мають доступ до інформації про деталі лістингу чи запуску нового токена, не мають права купувати чи продавати ці монети, стверджує Чжао. Він також додав, що особисто ніколи не брав участі в програмах Binance Launchpad, Earn, Margin та Futures, а сам має лише два рахунки — один для Binance Card, і ще один для зберігання крипти.

Читайте також: 📄 Binance прокоментувала можливі кримінальні звинувачення проти криптобіржі та її керівників

Чжао підкреслив, що біржа завжди працювала з «чесністю і прозорістю». Він також заявив, що Binance готова до розмови, та прагнутиме врегулювати будь-які суперечки.

У Binance ми шукаємо мирні рішення для всіх проблем. Ми співпрацюємо з регуляторами та державними органами по всьому світу. Хоча ми не ідеальні, ми дотримуємося високих стандартів, часто вищих, ніж вимагають чинні правила. І перш за все, ми віримо в те, що наші користувачі завжди роблять правильні речі. У цій подорожі до грошової свободи ми не очікуємо, що все буде легко. Ми не ухиляємося від викликів

Чанпен Чжао, гендиректор Binance

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...