Реклама

🌌 Square Enix показала тизер Symbiogenesis — гри на основі NFT

Čytaty latynkoju
🌌 Square Enix показала тизер Symbiogenesis — гри на основі NFT
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌌 Square Enix показала тизер Symbiogenesis — гри на основі NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тизер-трейлер Symbiogenesis розкрив нові деталі проєкту. У ролику розробники показали декілька концепт-артів та частину Плавучого континенту, на якому відбуватимуться події гри. Згідно з сюжетом, ця локація стане єдиним безпечним прихистком людства, котре поступово відновлюватиме цивілізацію, досліджуючи новий світ.

Symbiogenesis позиціюється як «перший цифровий колекційний художній проєкт, розроблений з нуля для шанувальників Web3». Гра буде пов’язана з колекційними предметами NFT — зокрема у ній буде представлено 10 тисяч персонажів з унікальним зовнішнім виглядом.

Представники Square Enix стверджують, що персонажі відкриватимуться згідно з прогресом сюжету гри, котрий складатиметься із 6 глав. І навіть попри прив’язку до NFT, основну історію гри можна пройти без взаємодії з колекційними предметами.

Колекційні NFT даватимуть певні бонуси, зокрема доступ до історій певних персонажів, нові подробиці ігрового світу та підказки для виконання певних місій.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Розробники показали й офіційний сайт Symbiogenesis, а також оприлюднили дорожню карту проєкту. Згідно з нею, попередній та публічний продаж предметів розпочнеться у квітні, а запуск першої глави повинен відбутися в середині травня цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...