Реклама

💎 Spotify розпочав тестування системи плейлистів з підтримкою NFT

Čytaty latynkoju
💎 Spotify розпочав тестування системи плейлистів з підтримкою NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💎 Spotify розпочав тестування системи плейлистів з підтримкою NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрімінговий сервіс Spotify підтвердив роботу над розгортанням нової системи Token-enabled playlists, що дозволить власникам невзаємозамінних токенів (NFT) підключати свої гаманці та слухати спеціально підібрані списки відтворення.

Зокрема власники NFT від проєктів Fluf, Moonbirds, Kingship і Overlord отримають доступ до ексклюзивних плейлистів, кураторами яких виступатимуть самі проєкти. Для цього потрібно приєднати свій криптогаманець з відповідними NFT через підтримувані платформою застосунки Metamask, Trust Wallet, Rainbow, Ledger Live чи Zerion.

Користувачі, що вже спробували нову функцію, поділилися інструкцією з підключення гаманця до платформи та розблокування доступу до таких плейлистів:

До перших списків відтворення увійшли пісні Queen, Missy Eliott, Snoop Dogg і Led Zeppelin. Стверджується, що плейлисти будуть постійно оновлюватися протягом періоду тестування нової функції.

Тестування Token-enabled playlists відбуватиметься протягом наступних трьох місяців серед Android-користувачів Spotify із США, Великої Британії, Німеччини, Австралії та Нової Зеландії.


Стрімінговий сервіс поки не розповів про подальші плани щодо нової функції. Проте цілком ймовірно, що підтримкою криптогаманців на платформі зможуть скористатися не лише криптопроєкти, але й виконавці, зокрема для випуску ексклюзивної музики для власників певних NFT чи інших токенів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...