Реклама

📄 Binance прокоментувала можливі кримінальні звинувачення проти криптобіржі та її керівників

Čytaty latynkoju
📄 Binance прокоментувала можливі кримінальні звинувачення проти криптобіржі та її керівників
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📄 Binance прокоментувала можливі кримінальні звинувачення проти криптобіржі та її керівників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з даними джерел Reuters, Міністерство юстиції США готує висунення кримінальних звинувачень проти керівництва Binance. Звинувачення формулюються на основі розпочатого у 2018 році розслідування, що стосувалося питань дотримання криптобіржею Binance законів і санкцій США, зокрема правил щодо боротьби з відмиванням грошей.

Наразі в мін’юсті США не дійшли згоди щодо того, чи є у представників держоргану достатньо доказів для висунення кримінальних звинувачень: деякі прокурори вважають, що у них вже є достатньо доказів для висунення звинувачень проти окремих керівників, тоді як інші хочуть зібрати та опрацювати більше інформації.

Результатом узгодження може стати як пред’явлення обвинувачень компанії та її керівництву, так і проведення переговорів про врегулювання або закриття розслідування без вжиття будь-яких заходів.

Представники Binance провели декілька зустрічей з представниками Міністерства, повідомили джерела інформагентства. Сторона Binance стверджує, що регулятори проводять перевірки кожної криптокомпанії «на предмет наявності багатьох однакових проблем», а сама криптобіржа завдяки наявності технологій для виявлення та стримування незаконної діяльності, а також «великим інвестиціям» в команду, що займається цими питаннями «продемонструвала свою прихильність до безпеки та дотримання вимог законодавства».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют


З окремим зверненням виступив і віцепрезидент з питань глобальної аналітики та розслідувань Binance, Тигран Гамбарян, що заступив на посаду у вересні минулого року.

Він стверджує, що задля боротьби з кіберзлочинністю, команда з безпеки та дотримання вимог криптобіржі збільшила чисельність персоналу на понад 500%.

До складу спеціалістів Binance зокрема входять ексагент з кримінальних розслідувань Служби внутрішніх доходів (IRS) США, Метью Прайс, котрий розслідував справи Bitcoin Fog, та Helix/Grams, а також Нільс Андерсен-Рьоед, колишній кримінальний слідчий Казначейства США та експерт із санкцій з досвідом роботи в традиційних та цифрових фінансах, повідомив керівник команди.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сам Гамбарян працював спеціальним агентом у відділі кіберзлочинів Служби внутрішніх доходів США (IRS-CI) у відділі кримінальних розслідувань, йдеться у повідомленні.

Завдяки хорошому підбору спеціалістів, за рік криптобіржі вдалось відповісти на понад 47 тис. запитів правоохоронних органів із середнім часом відповіді у три дні, розповідає Гамбарян. За його словами, це швидше, ніж у будь-якої традиційної фінансової установи, оскільки обробка деяких звернень може зайняти місяці, що неодмінно призводить до втрат грошей.

Також глава команди аналітики та розслідувань стверджує, що кожен запит «знаходиться в межах конфіденційності та прав користувачів», проходячи «суворий процес та ретельну юридичну перевірку, щоб оцінити його обґрунтованість та терміновість».

Він додав, що завдяки швидкому реагуванню, криптобіржі спільно з партнерами із правоохоронних органів вдалося повернути «мільйони доларів», викрадені шахраями у жертв кіберзлочинів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Binance запустила і Глобальну навчальну програму з підготовки правоохоронців, у якій представники криптобіржі діляться інсайдерськими знаннями та досвідом розслідувань з представниками правоохоронних органів.

Обмін досвідом дозволить ефективніше попереджати, виявляти та боротися із кіберзлочинами, переконаний Гамбарян. Він також заявив, що криптобіржа вже провела понад 70 семінарів і тренінгів з правоохоронцями з різних країн Азії, Америки та Європи.

Гамбарян додав, що «криптовалюта не є кримінальним інструментом, яким її часто виставляють ЗМІ», а також те, що криптобіржа докладає зусиль для просування діалогу між криптосферою і регуляторами.

Криптовалюта не є безпечним притулком для незаконної діяльності. Я знаю, що принаймні для Binance це так. У Binance ми визнаємо, що стійке і безпечне зростання всієї криптоекосистеми вимагає партнерства і діалогу з глобальними правоохоронними органами, і я з нетерпінням чекаю продовження цієї важливої спільної роботи в найближчі місяці та роки.

Тигран Гамбарян, віцепрезидент з питань глобальної аналітики та розслідувань Binance

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...