Реклама

🏷️ Telegram запустив Fragment — аукціон нікнеймів на блокчейні

Čytaty latynkoju
🏷️ Telegram запустив Fragment — аукціон нікнеймів на блокчейні
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🏷️ Telegram запустив Fragment — аукціон нікнеймів на блокчейні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Побудований на базі блокчейну TON, сервіс Fragment пропонує аукціон адрес користувачів та каналів. Його основою стала монета Toncoin (TON), котра використовується для транзакцій в межах аукціону.

Користувачі месенджера можуть знаходити та купувати короткі адреси для особистих акаунтів та каналів. Взяти участь в аукціоні можна приєднавши свій обліковий запис Telegram чи використавши застосунок Tonkeeper, що працює з мережею TON.

Серед найпопулярніших адрес на аукціоні — назви популярних брендів та термінів, пов’язаних з бізнесом і послугами. Зокрема найдорожчим лотом на момент написання матеріалу є адреса @bank, що має ставку в 63 тис. TON ($104 тис.).

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Найдешевші лоти наразі мають ставку в 500-600 TON (~$830-$990). Аукціон для кожного лота закінчується через тиждень після публікації. Зробити ставку можна через Tonkeeper, під’єднавши гаманець з необхідною кількістю монет TON на сайті Fragment.

Створення аукціону адрес анонсували влітку цього року. Зокрема наприкінці серпня в Telegram заявили, що понад 70% всіх імен в месенджері заброньовані кіберсквотерами, які реєстрували неактивні канали та використовували їхні адреси для перепродажу. Представники месенджера вирішили вилучити нікнейми каналів, які протягом року не проявляли активності, повернувши їх у відкритий доступ.

Своєю чергою TON є давнім криптопроєктом Telegram, робота над яким велась у 2018 році. Тоді власну монету проєкту, GRAM, просували як ф’ючерсний контракт, що дозволяв інвесторам отримувати токени після запуску TON. Однак у 2020 році під тиском регуляторів компанія вимушено відмовляється від подальшої роботи над проєктом, оскільки її звинуватили у проведенні продажу незареєстрованих цінних паперів на суму 1,7 млрд. Проєктом наразі керує TON Foundation.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...