Реклама

💪 Заробляй на спалюванні калорій. $5 вже на старті — застосунок FITLICH

Čytaty latynkoju
💪 Заробляй на спалюванні калорій. $5 вже на старті — застосунок FITLICH
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💪 Заробляй на спалюванні калорій. $5 вже на старті — застосунок FITLICH
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тема move to eran ще не зжила себе, хоча вже не така хайпова, здавалося б, кросівками та КОТ-летами від Walken вже нікого не зацікавиш, але раптом з’являється такий додаток, який платить за ваші спалені калорії. Ще зовсім молодий, але з великими амбіціями, фітнес додаток під назвою FITLICH.

У ньому є все, що потрібно звичайному користувачеві для заняття спортом, а саме: відео уроки, статистика спалених калорій та найцікавіше випробування, які додають живого інтересу, чого вже не вистачає в тому ж STEPN, WALKEN або AGLET. Ці випробування ви можете складати самі, запрошувати друзів, формувати спільноти, групи тощо. І за все це ви отримуватимете криптокалорії FBUTE – вони ж справжні долари в реальному житті.

Але, про все по порядку. Для початку нам потрібно завантажити додаток з Google Play, App Store. Потім натиснути на кнопку Login/Register і зареєструватися через обліковий запис Google. Це важливо, на момент написання статті, реєстрація коректно працює тільки через Google. Номер телефону не вводьте, не дочекаєтеся SMS. Спишемо це на те, що проект на ранній своїй стадії і ми першопрохідники в ньому.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Після підтвердження використання вашого Google облікового запису потрібно заповнити поля з ім’ям користувача та прізвищем. Далі нас попросять ввести наш зріст, вагу та ґендер, а трохи нижче потрібно вписати реферальний код: 23cdef який допоможе вам заробити трохи більше на старті. Одразу після натискання на кнопку Continue – ви отримаєте 100 токенів FBUTE, що в еквіваленті $4,8 Непогано, як для простої реєстрації, чи не так?

Наступна дія – це дати додатку доступ до ваших фітнес даних, на iOS це Health Kit на Android Google Fit. Так програма буде бачити, скільки ви спалили калорій за добу і відповідно нарахує вам трохи токенів за це.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Просто ходити не вийде, потрібно займатися спортом, проходити щоденні випробування, квести та змагання з друзями, тільки так ви зможете спалити калорії та отримати за це гроші. На мене – це справедливо і справді мотивує. У цьому додаток буде допомагати нам, тому що в ньому є відео уроки вправ, як з власною вагою, так і інвентарем. Можна вибрати рівень навантаження і навіть підібрати урок для певних м’язів.

Звичайна активність тут не єдиний спосіб заробити токен, можна запрошувати друзів і ви отримуватимете відсоток від заробітку. Як вишенька на торті, якщо перейти в розділ налаштувань, то повідомлення на екрані запропонує вам підписатися на розсилку та взяти участь у мінті NFT, який відбудеться незабаром. Виглядає все це хайпово, принаймні зараз, відразу пропонують гроші, але поки що без можливості вивести їх. Люди в криптовалюті знають, що це нормальне явище на старті проекту і не варто забувати про гучних попередників цієї галузі.

У додатку також є платна підписка, яка дає можливість отримувати більше, але поки що не рекомендуємо користуватися цими функціями. Як то кажуть: Do Your Own Research та будьте здорові!

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...