Реклама

👀 Binance відмовляється рятувати невдалі криптопроєкти

Čytaty latynkoju
👀 Binance відмовляється рятувати невдалі криптопроєкти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👀 Binance відмовляється рятувати невдалі криптопроєкти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як криптовалютна біржа FTX простягла руку допомоги проблемним криптокредиторам BlockFi і Voyager, з’явилися чутки, що Binance також може оголосити про допомогу.

Проте Binance заявила, що не збирається підтримувати невдалі криптопроєкти. До них відносяться ті, які «погано спроєктовані», «погано керуються» або «погано експлуатуються». У своєму блозі криптобіржа пояснила, що допомога таким проєктам не має сенсу, і їх не слід захищати.

Не увічнюйте погані компанії. Дозвольте їм зазнати невдачі. Нехай на їхнє місце прийдуть інші, кращі проєкти. А вони обов'язково прийдуть.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

команда Binance

Однак Binance відмічає іншу категорію проєктів, що заслуговують на порятунок. На думку криптобіржі, це проєкти, які припустилися невеликих помилок.

Наприклад, вони надто швидко витрачають кошти, або мають недостатні резерви, або мають інші невеликі проблеми, які можна виправити. Ці проєкти зазвичай мають деякі хороші якості: відповідність продукту ринку, генерування доходу в нормальних ринкових умовах, надійні бізнес-моделі, гідні команди і так далі.

Комісарка Комісії з цінних паперів та бірж США Хестер Пейрс також виступає проти порятунку невдалих компаній. Незабаром після того, як FTX оголосила про вливання $250 млн ліквідності для порятунку BlockFi, криптодружня комісарка SEC висловилася проти. Вона сказала, що недавній обвал ринку — це природний процес відсіювання сильних компаній від слабких.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...