Реклама

🐱 Застосунок Walken: виростіть свого кота спортсмена та заробляйте крипту 

Здоровий спосіб життя, гра та гроші.
Čytaty latynkoju
🐱 Застосунок Walken: виростіть свого кота спортсмена та заробляйте крипту 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🐱 Застосунок Walken: виростіть свого кота спортсмена та заробляйте крипту 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Здоровий спосіб життя, гра та гроші.

Carpe diem — це не матюк і не назва нової p2e гри — це крилатий вислів латиною, що означає «використовуй мить, що маєш зараз». До чого це? Все це до того, що на радарі у нас ще один дуже крутий і зовні приємний p2e проект під назвою Walken з якого вже можна реально виносити гроші за ходьбу, але ходьба тут це лише паливо для вашого ігрового персонажа КОТлети — CAThlete.

Давайте детально вивчимо додаток, який 07.06.2022 вийшов у публічний бета-тест відразу на двох платформах, завантажуємо з Google Play та App Store. Після завантаження програми потрібно зареєструватися, є кілька варіантів реєстрації, вибираємо який подобається. Наступний привітальний екран говорить нам про те, що нам потрібен крипто гаманець. Ви можете створити новий або через сід фразу відновити існуючий гаманець Solana. Якщо ви створюєте новий, обов’язково збережіть фразу відновлення з 12 слів. Втратите фразу — втратите доступ до гаманця! Найпопулярніший гаманець для токена SOL – Phantom.

Далі проект дає нам персонажа безкоштовно, але це ще не повноцінне NFT, яке можна продати, та 1 GEM. CAThlethe — це вихованець, якого потрібно виростити та “прокачати”. Спочатку рідкість вашого героя оцінюється як Common, тобто звичайнісінький. Модернізувати персонажа надалі КОТлету ми будемо за внутрішньоігрові монети GEM або за SOL. Монети GEM видобуваються, коли ми ходимо, 1000 кроків = 1 GEM, за пройдені 10000 кроків на день ви отримаєте додаткові монети. Це як мотивація ходити більше (як же вони все-таки дбають про наше здоров’я). У грі також є ще третя монета, токен WLKN.

Тепер по черзі: монета GEM дозволяє збільшувати рівень нашого персонажа (Lvl). Токен WLKN відповідає за покупку лут боксів (Lootboxes) з персонажами та аксесуарами. За SOL ми можемо купувати на маркеті одяг, різноманітні аксесуари, взуття та артефакти для персонажа, що збільшуватиме характеристики вашої КОТлети. Усього три пункти: сила (Strength), витривалість (Stamina) і швидкість (Speed). Якщо GEM заробляється ходьбою, то WLKN можна отримати беручи участь у змаганнях, вкладка (Competitions). У цьому розділі є ліги (League), залежно від рівня вашого персонажа відкриватимуться ліги вищого рівня з можливістю заробити більше токенів WLKN. Змагання серед ігрових персонажів проходять із реальними суперниками, такими ж хлопцями та дівчатами, як ви. Перед стартом перевірте здібності вашого персонажа, визначте який з пунктів прокачано найбільше і потім вибирайте тип змагання: Спринт (Sprint running) вимагає швидкість, Урбан (Urban running) вимагає силу, або Марафон (Marathon race) вимагає витривалість. Супротивник обирається випадковим чином такого ж рівня (Lvl), як і ви, але може бути з аксесуарами і якщо ви недостатньо прокачані, то програєте. У мінус піти не можна, але якщо виграєте, то заробите трохи токенів WLKN. Мільйонерами ви тут не станете, тому що у персонажа є лише 3 спроби, потім потрібно відновлювати CATlethe Energy (значок блискавки). На це потрібен час, час залежить від левела вашого героя. Токен WLKN можна вивести на ваш гаманець, коли назбираєте щонайменше 20 монет.

Якщо у вас буде кілька КОТлет, то ви зможете схрещувати їх і отримаєте ще одну з випадковими характеристиками. Все це вам буде зрозуміліше, коли ви почнете користуватися додатком, який дуже дружелюбний для користувача, все дуже барвисто, мінімалістично і зрозуміло практично з першого погляду. Скрізь є підказки, але поки що лише англійською мовою.

А зараз про головне — про гроші. Після того, як ви покращите свого персонажа до 6-го рівня (Lvl 6), він перетворюється на повноцінне NFT. Наразі на внутрішньому маркеті Котлети (персонажів) продають від 15 SOL. Це на момент написання статті $750.

Мотивує? Ще й як! Тому не нехтуємо, не упускаємо момент, завантажуємо додаток, надягаємо зручне взуття та йдемо качати котлету багатіти!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...