Реклама

🇺🇦 Стартував аукціон NFT-ілюстрацій від 15-річного школяра з України

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Стартував аукціон NFT-ілюстрацій від 15-річного школяра з України
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Стартував аукціон NFT-ілюстрацій від 15-річного школяра з України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Дев’ятикласник Олександр Журба хоче допомогти лікувати дітей з Бучі, Бородянки, Ірпеня та Гостомеля. Зібравши кошти від продажу своїх картин, хлопець планує докластися до відновлення медицини у одній з Київських обласних дитячих лікарень.

Сім’я Олександра покинула передмістя Києва одразу після прольоту ракети повз їхній дім. Тоді хлопець узяв із собою лише планшет та ноутбук, і з 24 лютого почав малювати ілюстрації-хроніки війни в Україні. Спочатку Олександр малював, щоб заспокоїти себе, і це був його особистий щоденник війни. Але потім хлопець зрозумів: він має робити більше.

Щодня читаючи в новинах про загиблих і поранених, я вирішив, що можу зробити щось корисне. Чи хоча б спробувати. Я хочу допомогти дітям, які постраждали у цій страшній війні, і показати всьому світу, що у нас відбувається: які талановиті, чуйні та відважні українські діти, та як жахливо, що їхнє дитинство проходить під час війни.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Олександр Журба, автор малюнків

Тому Олександр ініціював проєкт Ukraine War Chronicle by Children’s Eyes — аукціон NFT-ілюстрацій про війну в Україні.

Аукціон символічно розпочався першого червня — у Міжнародний день захисту дітей — та проходить на платформі Opensea. Щодня на платфомі до продажу буде доступна нова ілюстрація — загалом їх буде 30, а сам аукціон триватиме 30 днів. Усі зібрані кошти Олександр передасть в одну із дитячих лікарень у Київській області.

Серед ілюстрацій ви знайдете найзнаковіші події війни, які викликали у нас сльози, шок та захоплення протягом останніх трьох місяців. Це руїни Драматичного театру Маріуполя, під якими завершилось життя сотень мирних українців. Це героїчні трактористи, які тягнуть трофеї війни. Це спалена «Мрія», яка у версії Олександра ще жива та посміхається.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Зараз усі українці розуміють, що мають докладати максимум зусиль для привернення уваги до України — про нас не мають переставати говорити. Особливо для нас важлива увага іноземців, тому ми обрали NFT-платформу, оскільки вона має дуже сильну міжнародну спільноту. Але варто розуміти, що у невідомого художника невелика ймовірність бути проданим — про нього мають знати. Тому якщо ви не можете придбати картину, навіть поширення цього проєкту серед ваших закордонних друзів стане важливою підтримкою.

Ірина Муштіна, засновниця креативної агенції CF.Digital, керівниця проєкту

Сьогодні проєкт уже підтримують Дія.Цифрова Освіта, Multiplex, OLX, Укрнафта та Благодійний фонд «Твоя опора».

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

За новинами проєкту можна слідкувати на сайті та на сторінках у соціальних мережах Facebook, Instagram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...