Реклама

⚡️ У Фокстрот тепер можна розраховуватися криптою за допомогою Binance Pay

Čytaty latynkoju
⚡️ У Фокстрот тепер можна розраховуватися криптою за допомогою Binance Pay
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚡️ У Фокстрот тепер можна розраховуватися криптою за допомогою Binance Pay
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа Binance разом із компанією Фокстрот анонсували унікальну можливість в Україні. Відтепер за електроніку та побутову техніку в мережі магазинів Фокстрот можна розраховуватися криптою завдяки технології Binance Pay. Це ще один крок до прийняття криптовалют в Україні.

Binance Pay — безконтактна технологія оплати, яка підтримує понад 40 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати покупки в крипті, отримувати та надсилати крипту по всьому світу тощо.

Завдяки співпраці з Фокстрот, користувачі бренду отримають можливість швидко та безпечно здійснювати покупки в крипті в інтернет-магазині та всіх роздрібних магазинах мережі.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Ми почали працювати над цим масштабним проєктом із компанією Фокстрот ще до війни, але зараз раді завершити інтеграцію та запустити проєкт для якнайшвидшого відновлення економіки. Для нас це перша інтеграція Binance Pay з e-commerce партнером в Україні, і ми будемо активно продовжувати розвиток у цьому напрямку.

Кирило Хом'яков, енеральний менеджер Binance в Україні

🔥 Як оплатити покупку в Фокстрот криптою?

💥 Перейти на сайт Фокстрот.
💥 Обрати бажані товари з асортименту магазину, заповнити всі необхідні дані та перейти до поля оплати.
💥 Серед запропонованих способів оплати обрати Binance Pay та підтвердити оплату у мобільному застосунку Binance. Для розрахунку в роздрібному магазині — звернутися до продавця-консультанта, який сформує QR-код для оплати.

Компанія Фокстрот підтримує курс на цифровізацію продажів. За останній рік ми підключили низку безконтактних видів оплати на сайті, в чат-боті, з використанням qr-коду тощо. Логічним є наступний крок — підключення опції з розрахунку криптою, що наразі стає трендом у світі. Навіть в таких складних умовах, як війна, нам вдалося реалізувати цю ініціативу, розпочату нашими командами наприкінці 2020 року. Ми сподіваємося, що докладені зусилля допоможуть нашим покупцям оплачувати покупки у найбільш зручний спосіб.

Олексій Зозуля, СЕО Фокстрот

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...