Реклама

🇺🇦 Благодійний аукціон NFT-ілюстрацій про війну в Україні почнеться 1 червня

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Благодійний аукціон NFT-ілюстрацій про війну в Україні почнеться 1 червня
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Благодійний аукціон NFT-ілюстрацій про війну в Україні почнеться 1 червня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Олександр Журба, український школяр з Києва, став ініціатором благодійного проєкту Ukraine War Chronicle by Children’s Eyes — аукціону NFT-ілюстрацій про війну в Україні, які він малює з першого дня й дотепер.

Аукціон розпочнеться 1 червня та буде проходити на платформі Opensea. Отримані кошти передадуть в одну із дитячих лікарень у Київській області, яка продовжує рятувати та лікувати дітей з Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Бородянки та інших містечок, де окупанти зруйнували доступ до належної медичної допомоги.

Мета Олександра — не лише зібрати гроші на допомогу дитячій лікарні, але й розказати всьому світу, як живуть діти під час війни в Україні. Хтось бореться за життя, хтось продовжує навчання під ракетними обстрілами, хтось навіть допомагає ТРО. Проєкт — це можливість показати людству, якими талановитими, чуйними та відважними є українські діти та як жахливо, що їх дитинство проходить під час війни.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Автору проєкту 15 років, він почав створювати ілюстрації-підсумки кожного дня з самого початку війни. 24 лютого Сашкові довелося залишити домівку під Києвом та все, що нагадувало про мирне життя, і перебратися в більш спокійний регіон України.

Хлопець взяв із собою ноутбук та планшет для малювання — творчість була замість заспокійливого. Спочатку це був його особистий щоденник війни, ілюстрації, сповнені тривоги та запитань: а чи повернеться він додому, чи побачить своїх котів, які залишились у бабусі, чи побачить друзів, однокласників?

Я завів щоденник з першого дня війни. І потім, коли трохи змирився зі своїм новим життям, почав малювати. Спочатку просто для себе — це мене заспокоює. А потім, читаючи в новинах про загиблих і поранених, про тих, хто втратив близьких та домівки, я вирішив, що можу зробити щось корисне. Чи хоча б спробувати. Я хочу допомогти дітям, які постраждали в цій страшній війні й показати всьому світу, що тут відбувається.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Олександр Журба.

Арт колекція Олександра Журби постійно поповнюється ілюстраціями найбільш драматичних та найбільш яскравих подій війни та історій українських дітей. Наступним етапом проєкту стане виставка колекції ілюстрацій за кордоном, а також виставка фотографій українських дітей до 1 вересня, Дня знань. У рамках виставки також запланований другий благодійний аукціон ілюстрацій.

Після перемоги організатори планують фінальний етап проєкту і створення третьої колекції, яка буде присвячена перемозі України. Ілюстрації цієї колекції подарують дорослим та дітям, які зробили значний внесок у Перемогу.

За новинами проєкту можна слідкувати на сайті та на сторінках у соціальних мережах Facebook, Instagram та Twitter.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Роль керівниці проєкту взяла на себе Ірина Муштіна, засновниця креативної агенції CF.Digital. Ірина та Олександр закликають медійну та комунікаційну спільноти підтримати ідею та приєднатися до розповсюдження інформації про аукціон, а також взяти участь в аукціоні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...