Реклама

🇺🇦 Binance Charity пожертвували кошти на 1000 харчових посилок для Києва

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Binance Charity пожертвували кошти на 1000 харчових посилок для Києва
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Binance Charity пожертвували кошти на 1000 харчових посилок для Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Благодійна організація Binance Charity пожертвувала 40 000 євро на 1000 посилок із їжею через платформу Truhoma. Це стало найбільшим пожертвуванням, зробленим на платформі за всю історію.

Ми дуже раді співпрацювати з Truhoma і підтримувати їхню гуманітарну роботу в Україні. Truhoma є однією з небагатьох організацій, які все ще можуть надавати критично необхідну допомогу людям, що залишаються в країні. Наші серця з народом України. Ми сподіваємося, що ці продуктові посилки принесуть хоч трохи полегшення в ці непрості часи.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Хелен Хай, голова благодійної організації Binance

Багато українців зараз зіштовхуються з нестачею ліків, питної води та їжі. Тому пожертву від Binance Charity використали для придбання та доставлення 1000 посилок із основними продуктами, такими як рис, макарони, консерви, супи, борошно, кава, шоколад, паштети, цукерки та горіхи.

12 квітня 1000 посилок подолали 1600-кілометрову відстань і, за допомогою мережі місцевих партнерів Truhoma, прибули до Києва. В Києві на них чекали волонтери із благодійної організації «Волонтерська Сотня».

Ми щасливі та пишаємося тим, що Binance Charity обрала нас серед багатьох благодійних проєктів. Ми готові забезпечити 100% операційну прозорість. Пожертвування зроблені через Truhoma, використовуються для придбання їжі без посередників, яку буде надіслано тим, хто її найбільше потребує. Я хотіла б подякувати Binance Charity за допомогу та довіру. Це наша перша співпраця яка, як ми сподіваємося, триватиме і надалі.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Ана Лукнер , засновниця та голова правління Truhoma Fund Inc.

Раніше криптобіржа Binance пожертвувала $10 мільйонів на допомогу людям, які постраждали від війни в Україні. Через Binance Charity вже було пожертвувано понад 7 мільйонів доларів. Крім того, Binance Charity запустила платформу для краудфандингу, яка зібрала приблизно $900 тисяч від криптоспільноти. Ці гроші також будуть спрямовані на гуманітарні заходи.

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...