Реклама

🇺🇦 На Binance NFT запустили благодійний NFT-проєкт «Птахи надії»

Čytaty latynkoju
🇺🇦 На Binance NFT запустили благодійний NFT-проєкт «Птахи надії»
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 На Binance NFT запустили благодійний NFT-проєкт «Птахи надії»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Україні з’явився соціальний проєкт «Птахи надії». Його суть полягає в торгівлі унікальними зображеннями птахів, які символізують NFT. Половина всіх коштів, що будуть зароблені на цьому заході підуть на благодійність — у перевірені та надійні фонди.

Для створення проєкту об’єдналася команда художників під назвою NFT-ua, яка й досі поповнюється талановитими митцями. Партнером цієї благочинної NFT-акції стала криптобіржа Binance. Щоб купити картини і стати частиною благодійного заходу, приєднуйтеся до проєкту 14 квітня о 12:00.

Засновником ідеї став Володимир Хмура — художник із 20-річним досвідом. 4 роки тому він зацікавився криптовалютою, і з появою технології NFT вирішив застосувати її в благодійних цілях.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Наша ціль у рамках проєкту «Птахи надії» — передати 500 000 грн у благодійні фонди. Місія об’єднання — зламати стереотипи про ринок криптовалюти. Адже за допомогою NFT можна не лише отримувати прибуток, але й реалізовувати соціальні проєкти, одночасно популяризуючи вітчизняне мистецтво.

Володимир Хмура, художник

🌼 Як приєднатися до «Птахи надії»

Щоби стати учасником проєкту або підтримати його, ви можете придбати картину за криптовалюту за посиланням NFT-ua.com або перейти на маркетплейс Binance NFT.

Також можна підтримати проєкт і поділитися інформацією про благодійну акцію у своїх соціальних мережах, інформаційних порталах, залишивши посилання на сейл.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Написати засновникуможна за адресою [email protected]. Також дізнавайтеся більше про «Птахи надії» у Фейсбук.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...