Реклама

🧐 Містер Президент: в Україні запустили продаж NFT з Зеленським 

Автори проєкту — хмельницька арткоманда ПРИСУТНІСТЬ: музиканти, художники, поети й IT-спеціалісти
Čytaty latynkoju
🧐 Містер Президент: в Україні запустили продаж NFT з Зеленським 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🧐 Містер Президент: в Україні запустили продаж NFT з Зеленським 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Автори проєкту — хмельницька арткоманда ПРИСУТНІСТЬ: музиканти, художники, поети й IT-спеціалісти

Mr.President —  благодійний цифровий проєкт від українських креативників. Його автори — хмельницька арткоманда ПРИСУТНІСТЬ: музиканти, художники, поети й IT-спеціалісти, які, як і вся Україна, нині зосередились на волонтерській діяльності.

Разом команда створила колекцію цифрових постерів. Першим героєм став нетиповий політичний лідер і справжній супергерой сучасності Президент України Володимир Зеленський. Завдяки своїй незламності в боротьбі проти військових злочинів рф для світу Володимир став уособленням свободи та мужності всього українського народу. Своїм прикладом Зеленський надихає на боротьбу за мир тисячі українців, які щоденно б’ються за свою землю у лавах ТРО та ЗСУ.

Як зазначають автори проєкту, в першу чергу вони розраховують на покупців цифрового мистецтва з Європи та IT-індустрію, що хоче допомогти Україні у боротьбі зі злом.

Головним художником-креатором колекції «mr.President» стала Ліза Обуховська –  художниця і дизайнерка, постійна учасниця українських художніх виставок та фестивалів.

Наразі можна придбати 3333 NFT-картинки. Вартість однієї роботи — 140$.  Надалі колекція цифрових постерів буде регулярно оновлюватись, зокрема автори вже готують наступну під назвою UFreedom.

90% коштів вилучених з продажу NFT-картин, буде спрямовано автори проєкту спрямують на гуманітарну допомогу людям та тваринам, що постраждали від воєнних дій у своєму місті. Для закупівлі необхідних речей гроші будуть перераховані благодійним організаціям Combec Alive, Unchain_ Ukraine та Uanimals. Ще 10% підуть на подальший розвиток NFT-спільноти.

Усі звіти щодо доцільності витрат публікуватимуться в twitter-акаунті ініціативи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...