Реклама

🇺🇦 Криптобіржа WhiteBIT передала 900 000 грн на допомогу Україні під час війни

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Криптобіржа WhiteBIT передала 900 000 грн на допомогу Україні під час війни
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Криптобіржа WhiteBIT передала 900 000 грн на допомогу Україні під час війни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Криптобіржа WhiteBIT взяла участь у благодійному аукціоні, який завершився 7 квітня. Його організували Соломія Вітвіцька, телеведуча 1+1 і марафону «Єдині новини», благодійний фонд «Ти не один» 1+1 медіа та паралімпійський чемпіон України Сергій Ємельянов.

28-річний спортсмен виставив на аукціон золоту медаль з параканое на дистанції 200 метрів, здобуту на літніх Паралімпійських іграх у Токіо у 2020 році. Символічно, що у боротьбі за перше місце він обійшов учасника з РФ та з результатом 40.355 секунди став паралімпійським чемпіоном.

Торги відбувалися у коментарях на Facebook-сторінці Соломії Вітвіцької. Метою організаторів було зібрати 600 000 грн, але в результаті WhiteBIT «придбала» медаль за 900 000 грн. Кошти підуть на потреби Україні під час війни, а у спортсмена залишиться його медаль — таким було принципове рішення компанії.

Паралімпійці — приклад незламності духу, волі до життя та перемог попри складні умови. Ці риси зараз укотре демонструє українська нація. Нам було важливо підтримати благодійну ініціативу. Ми одразу вирішили, що в разі успіху золота медаль залишиться у Сергія як нагадування про велику перемогу.

Володимир Носов, CEO WhiteBIT

WhiteBIT — міжнародна централізована криптофіатна біржа. Створена в Україні у 2018 році, біржа має понад 2 мільйони зареєстрованих користувачів та працює у 150 країнах світу.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...