Реклама

👨🏼‍💻 Агенція Majinx пропонує роботу маркетологам та креативникам України

Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Агенція Majinx пропонує роботу маркетологам та креативникам України
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👨🏼‍💻 Агенція Majinx пропонує роботу маркетологам та креативникам України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ці скрутні часи війна лишила без роботи приблизно 53 % українців, велика кількість бізнесів по всій Україні припинили свою діяльність.

Не стали винятком маркетингові агенції та спеціалісти креативної сфери, які вимушено втратили роботу через скорочення попиту на їхні послуги. Більш-менш стабільними залишилися ті компанії, що працювали, або мали клієнтів на закордонному ринку.

Саме для цього українська агенція Majinx.io, створила соціальну ініціативу із залученням маркетингових спеціалістів до роботи з міжнародними проєктами.

Majinx займається повною маркетинговою підтримкою блокчейн-проєктів та стартапів із 2021 року, а також створює волонтерські проєкти із залученням коштів для відновлення нашої країни після війни. Наприклад, один з них — «ReUkraine», що залучає 1% від продажів міжнародних підприємств до офіційних спецрахунків України. Передані благодійні кошти йдуть на відбудову зруйнованої інфраструктури та економіки.

Отже, агенція надає можливість українським спеціалістам та переселенцям не тільки отримувати дохід, але й долучитися до соціальних місій, таких важливих зараз для нашої країни.

Majinx запрошує в команду профільних спеціалістів, які вже мали досвід у криптосфері, а також тих, хто нею цікавиться. Важливим для роботи — є володіння англійською мовою. Надіслати заявку та отримати інші деталі можна за посиланням.

Агенція вже рік працює виключно на міжнародному ринку з «вузькою» спеціалізацією на крипті. На цей момент експортний маркетинг для спеціалістів — можна вважати єдиним джерелом доходу. Наша ідея — надати якомога більшій кількості спеціалістів доступ до міжнародних проєктів

Руслан Линник, CEO & Co-founder Majinx.io

Все буде Україна!

 Зв’язатися з нами можна у соцмережах Twitter, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...