Реклама

🎬 На Netflix вийшов фільм про падіння криптобіржі QuadrigaCX

Čytaty latynkoju
🎬 На Netflix вийшов фільм про падіння криптобіржі QuadrigaCX
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎬 На Netflix вийшов фільм про падіння криптобіржі QuadrigaCX
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix оголосив про роботу над документальним фільмом під назвою «Не довіряй нікому: полювання за криптокоролем» ще у вересні 2021 року. Від учора його може подивитися кожен.

«У світі криптовалют та біткоїна є лише одне правило — нікому не довіряй. 250 мільйонів доларів випадково зникають із QuadrigaCX, колись найбільшої канадської криптобіржі, а єдина людина, яка може їх повернути, загадково гине. Жадібність — питання життя і смерті в цьому документальному фільмі про справжній злочин, що розповідає про зліт і падіння QuadrigaCX, загадкову смерть її засновника Джеррі Коттона, а також користувачів, які стали жертвами обману» — пише Netflix.

Біржа Quadrigacx оголосила про банкрутство ще в квітні 2019 року. Це сталося після смерті її генерального директора під час поїздки в Індію — нібито через ускладнення хвороби Крона. За словами його дружини, Джеррі Коттен мав закриті ключі від фондів біржі — саме це призвело до втрати коштів усіх клієнтів.

Багато хто досі вірить, що це був обман, і що Коттен десь переховується. Більше 115 000 клієнтів до цих пір чекають відшкодування коштів від колись найбільшої криптовалютної біржи в Канаді.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...