Реклама

🇺🇦 disBalancer збирає кібервійсько для боротьби з російською пропагандою

Čytaty latynkoju
🇺🇦 disBalancer збирає кібервійсько для боротьби з російською пропагандою
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 disBalancer збирає кібервійсько для боротьби з російською пропагандою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У мирний час команда disBalancer розробляла програму для стрес-тестування та захисту криптопроєктів від шахрайства. Після вторгнення росії, disBalancer вирішили використовувати досвід для атак на російські веб-ресурси, які поширюють пропаганду та дезінформацію. Так з’явився Liberator — застосунок для ПК, який дозволяє атакувати сайти агресора.

Понад 100 000 людей з усього світу вже завантажили Liberator. Із початку боротьби на кіберфронті, користувачі атакували понад 200 російських сайтів.

Нова мета команди — зібрати 100 000 користувачів онлайн для того, щоби з більшою силою атакувати сайти окупантів — більш захищені та важкодоступні.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Щоб долучитися до атак на російські пропагандистські ресурси, потрібно завантажити та встановити застосунок Liberator. Інструкція для операційних систем Windows, MacOS та Linux є на сайті.

Допомогти проєкту можна також купивши токени $DDOS. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання нових серверів для безперебійної роботи програми і розширення її можливостей.

ВАЖЛИВО! Комп’ютер або антивірус можуть попереджати, що програма містить вірус. Це пов’язано з тим, що Liberator — stress tool. Утім, CISCO Talos перевіряли Liberator і не знайшли в ньому нічого небезпечного. Щоб програма працювала, додайте її до переліку виключень.

Якщо під час встановлення виникли проблеми, читайте FAQ, а також додавайтеся в український чат disBalancer для координації.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...