Реклама

💰 LOT.TRADE проводить три турніри з загальним призовим фондом 40 000 BUSD: як взяти участь

Čytaty latynkoju
💰 LOT.TRADE проводить три турніри з загальним призовим фондом 40 000 BUSD: як взяти участь
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 LOT.TRADE проводить три турніри з загальним призовим фондом 40 000 BUSD: як взяти участь
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

LOT.TRADE (LOT) — проєкт спрямований на гейміфікацію та популяризацію криптотрейдингу шляхом проведення регулярних турнірів, змагань та випробувань, головна ціль яких — стати найкращим трейдером у світі. Беріть участь у турнірах та вигравайте великі призові фонди.

Як взяти участь?

Учасником турніру є користувач платформи LOT.TRADE, який зареєструвався на турнірі, зв’язав свій обліковий запис LOT.TRADE зі своїм обліковим записом Binance та здійснив не менше однієї угоди на SPOT або Futures. Реєстрація на платформі абсолютно безкоштовна.

Ви нічим не ризикуєте, тому що не потрібно надавати жодних доступів. Обліковий запис LOT.TRADE прив’язується до вашого облікового запису Binance, використовуючи існуюче рішення API — таким чином, безпека даних гарантована.

Важливо також відзначити, що кожен учасник турнірів отримує призи, а переможці визначаються за кращим співвідношенням прибутку до депозиту (ROI) за період проведення турніру. Можна брати участь у всіх турнірах одночасно, що суттєво збільшить суму вашої винагороди.

Які призи?

Зараз активні відразу 3 турніри, загальний призовий фонд яких становить 40 000 BUSD!

  • INFAM Cup 10000 із призовим фондом 10000 BUSD, який триватиме до 28 лютого.
  • February Cup 5000 із призовим фондом 5000 BUSD, який триватиме до 21 лютого.
  • Year 2022 Cup із призовим фондом 25 000 BUSD, який триває майже весь рік – з 1 лютого 2022 року до 31 грудня 2022 року.

У 2022 році на LOT.TRADE заплановано понад 60 турнірів із сукупним призовим фондом понад 250 000 BUSD. Взяти участь у турнірах можна абсолютно безкоштовно.

Токен LOTT

Брати участь у турнірах ще простіше разом із токеном LOTT. Це BEP-20 службовий та керуючий токен з обмеженою емісією у 100,000,000 (100 мільйонів) одиниць. Завдяки токену LOTT здійснюється управління платформою, винагорода користувачів та заохочення їхньої активності. Усі учасники LOT.TRADE, які стейкають LOTT, формують керівний комітет LOTT, уповноважений змінювати динамічні параметри протоколу LOTT, а також підтримувати або відхиляти пропозиції щодо голосування.

Окрім власного токена, LOT.TRADE запустили колекцію своїх NFT — wrapped NFT LOTTRADE (wNFT). Купуючи їх ви отримуєте токени LOTT та партнерські токени, доступ до закритих турнірів, а також берете участь у винагороді за стейкінг до 55% APY та розподілі доходів платформи. 10% всього призового фонду буде розподілено між усіма власниками wNFT. Зараз кожен бажаючий може придбати wNFT на Public Round 1, зі знижкою 30%. При купівлі wNFT за токен LOTT діє ще й додаткова знижка 10%.

Долучайтесь до спільноти LOT.TRADE у Telegram, щоб залишатися в курсі всіх новин!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...