Реклама

🌍 Новий світ

Метавсесвіт це не фантазії, це наступний невід’ємний крок еволюції, який ми зможемо відчути вже на собі. Це крок, що дасть можливість жити вдвічі біль
Čytaty latynkoju
🌍 Новий світ
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🌍 Новий світ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Метавсесвіт це не фантазії, це наступний невід’ємний крок еволюції, який ми зможемо відчути вже на собі. Це крок, що дасть можливість жити вдвічі біль

Кожен із нас щодня користується безліччю речей у повсякденному житті. Речами, які ми купуємо, продаємо, губимо, ламаємо, їмо та бачимо. Всі ці речі мають свій період життя, свою ціну і свою цінність. А що, якби ці речі ми могли мати у себе вічно? Що, якби наша улюблена сукня, чи дуже цінний сімейний стіл могли приносити нам радість щодня, і не псуватися? Що, якби наш кіт міг розмовляти з нами, та бути нашим надійним другом? Що, якби хвороби та віруси не спіткали нас на кожному кроці, а якщо і спіткали, то лікувалися швидко, просто, безболісно та без наслідків. Що, якби нам не говорили що час втрачено, і ми могли реалізувати всі свої амбіції, які не реалізували в свій час, в молодості чи дитинстві?

Так, всі ми розуміємо, що це неможливо. Неможливо у нашому світі. Але можливо у новому, у метавсесвіті, який може зробити плинне – вічним, а не доступне — доступним кожному.

Уявіть собі світ, де безпека вашого життя не залежить від влади, від злодіїв, від нещасних випадків. Де ви зможете не боятися, а жити, насолоджуватися, подорожувати та кохати. Де зможете пресуватися на улюблених авто, де вашим банком буде Binance, і ви зможете не віддавати гроші, а заробляти їх. Так, це можливо, це реально, і навіть не у метавсесвіті, а у вас в телефоні.

Метавсесвіт — це новий світ, який не замінить вашого реального життя, але такий світ, який допоможе відкрити нові грані, відчути те, що нереально відчути зараз.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Нажаль, багато людей за все своє життя так і не поїхали в гори або на море, не подорожували ні разу за кордон, або не сиділи в люкс авто. Мріючи вони проживали своє життя, тримаючи ці думки і мрії лиш в голові. Тому, для багатьох метавсесвіт стане тим місцем, де люди зможуть реалізувати всі свої бажання і мрії, де хтось заново зможе навчитися ходити, а хтось побуває в Парижі. Хтось покохає, а хтось зануриться на дно океану. Де регулювання фінансами буде не загадкою, яку знає тільки влада, а роботою для великих компаній по типу Binance, в яких кожен може надійно на прозоро зберігати свої кошти, інвестувати, заробляти та розпоряджатися.

Колись в дитинстві я мріяв про це, я уявляв як кібер-люди будуть жити в майбутньому, яким же різностороннім та широким буде їх життя, скільки вони зможуть всього побачити, створити та вміти. А зараз, всього через якісь 20 років я став цією кібер-людиною, яка входить в цей світ.

Метавсесвіт це не фантазії, це наступний невід’ємний крок еволюції, який ми зможемо відчути вже на собі. Це крок, що дасть можливість жити вдвічі більше, вдвічі краще.

Це новий світ. Це нові можливості. Це нова ера.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...