Реклама

🎁 Ретродропи

Що таке ретродропи і як на них заробити🤑
Čytaty latynkoju
🎁 Ретродропи
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎁 Ретродропи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Що таке ретродропи і як на них заробити🤑

Що таке ретродроп

🎁Ретродроп – це аірдроп токенів про який ніде не говорилось раніше і проводиться він для тих користувачів, які зробили які-небудь дії до якогось числа.

Це зазвичай бувають свапи на Dex проекту, регестрація десь або підпис на розсилки.

🗣️Наприклад: існує якась DEX біржа, та сама свапалка. Зараз там проходить ретродроп, але про нього ніхто не знає, ви дізнаєтесь про нього завтра наприклад. Ви зробили пару свапів, і потім на наступний день вам говорять, що ті хто до сьогоднішнього числа робили свапи, отримають аірдроп токенів проекту наприклад на 1000$. А подумайте, що буде якщо з пару аккаунтів зайти, можна стати міліонером.

💰Наведу ще один приклад: всім відомий проект Biconomy, має свою свапалку і вони про ретродроп нічого не говорили, але були люди, які проганяли 100 аккаунтів і в результаті, вони оголосили про аірдроп для тих хто робив свапи, і на кожен аккаунт дали по хатосі.

Щось дуже легко, правда?

Виглядає це все дуже лекго? Але головна проблема в тому що не кожна свапалка проводить ретродропи. Тому потрібно вибирати хороші проекти і якщо в них є якась свапалка обов’язково посвапати з декількох аккаунтів.

‼ Але хочу сказати що немає гарантії, що ви заробите з цього проекту, а гроші на комсу і обмін підуть, тому вирішувати вам.

Можу вам порекомендувати посвапати на кросчейн платформі від Axelar. Ось коротенький гайд як це зробити.

👉Лінк – тут

Автор тг-каналу: https://t.me/hokkaggee

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...