Реклама

🤑 Як легко заробляти на NFT

Настали часи коли усі вже чули про NFT. Тепер час дізнатися, як легко на цьому заробити. Отже розглянемо спосіб Binance Mystery Box.
Čytaty latynkoju
🤑 Як легко заробляти на NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Як легко заробляти на NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Настали часи коли усі вже чули про NFT. Тепер час дізнатися, як легко на цьому заробити. Отже розглянемо спосіб Binance Mystery Box.

Binance Mystery Box (приклад)

Binance Mystery Box (приклад)

Binance NFT Mystery Box – це окремий ринок NFT. Від звичайних NFT він відрізняється тим, що учасник заздалегідь не знає, що лежить у коробці. Тобто, це такі собі загадкові коробки у яких може попастися як рідкісний NFT (SSR), так і звичайний NFT (N). А дізнатися що в коробці можна лише розкривши її. Правила продажу Mystery Box, їх кількість, склад та опис проєкту зазвичай оприлюднюються заздалегідь, аби потенційні учасники могли оцінити ти вивчити проєкт.

Кількість та рідкістність (приклад)

Кількість та рідкістність (приклад)

 

Але як на цьому заробити? Тут усе залежить від вашої схильності до ризику, а також віри у проєкт, що запускається.

Ви збираєтесь стати інвестором, ви хочете інвестувати ваші гроші з метою отримання прибутку? Інвестиція – це ваше власне рішення, ви повністю несете за нього відповідальність. На інвестиції можна добре заробити, а можна і втратити. Для того аби максимально убезпечити себе від втрати інвестиції, необхідно провести попереднє дослідженя. Отже усе по порядку.

Етап перший і найважливіший: аналіз проєкту.

Усі NFT що продаються через ринок Mystery Box – це, як правило, незамінні токени нових проєктів, що запускаються за допомогою Binance. Деякі з них – майбутні блокчейн ігри, деякі – DeFi проєкти, деякі – щось на кшалт лотереї для фанатів. Саме тому необхідно уважно дослідити проєкт перед участю. Для цього Binance робить анонс та заздалегідь публікує усю необхідну інформацію.

Що досліджувати?

  • Я починаю з інтернет сайту проєкту, оцінюю професійність його виконання, час запуску, релевантність у пошуковиках.
  • Перевіряю команду проєкту на фейковість, їх соціальні мережі, кількість підписників, відгуки, попередні проєкти. Іноді з’ясовується, що члени команди вже створювали проєкти, які потонули, були не завершені, виявилися шахрайськими. Іноді члени команди не надають своїх справжніх імен. Слід триматися подалі від подібних проєктів. Якщо усе ОК – можна вивчати далі.
  • Вивчаю дорожню карту проєкту, порівнюю зазначені, “як виконані” етапи з реально реалізованими, оцінюю реальність виконання майбутніх. Читаю “white paper” та оцінюю його з точки зору інвестора.
  • Вивчаю токеноміку проєкту та аналізую смарт контракти, валюту проєкту та кількість її на гаманцях засновників (якщо така вже існує).
  • Перевіряю спонсорів та партнерів проєкту, чи реальні вони, наскільки авторитетні.
  • Перевіряю соціальні мережі проєкту, час існування, кількість підписників, відповіді на запитання підписників, відгуки т.і.

У разі якщо усі аспекти є прийнятними можна перейти до наступного етапу.

Етап другий: визначення стратегії.

Тепер, коли я вважаю, що проєкт вартий інвестиції я визначаюся зі стратегією. Враховуючи умови продажу конкретного проєкту, для себе в Binance Mystery Box я визначив усього дві стратегії.

1) спекулятивна стратегія – досить проста і дозволяє у короткий термін повернути свої інвестиції з прибутком. Для цього потрібно купити Mystery Box та НЕ розкриваючи його одразу продати з націнкою на вторинному ринку. Націнку встановлює ринок, кількість боксів, хайп навколо проєкту. Іноді, у перші хвилини після відкриття продажу, можна продати з націнкою 10% іноді 100%. Як пощастить. За такої стратегії в мінус продати складно. Час на повернення інвестицій, як правило, складає від 5 хвилин до кількох годин.

2)довгострокова стратегія – потребує більше часу, має більші ризики, може принести як великі прибутки так і збитки. Якщо в перші хвилини перепродажу Mystery Box в основному працюють спекулянти, то в довгу бокси тримають дуже впевнені у проєкті інвестори. Адже в майбутньому, після запуску проєкту Mystery Box може коштувати в десятки разів дорожче.

Вторинний ринок (приклад)

Вторинний ринок (приклад)

 

Для любителів ризику є ще один варіант: можна відкрити бокс. В такому разі є шанс отримати дуже рідкісний NFT який може стократно окупити інвестиції, але є шанс отримати і не рідкісний NFT, що може коштувати нижче вартості Mystery Box. Та навіть в такому випадку є шанс продати NFT значно дорожче у майбутньому коли проєкт буде запущено. Або стати учасником проєкту (наприклад гри) за допомогою NFT. Як правило, подібні проєкти передбачають можливість заробляти.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...