Реклама

😎 Що таке метавсесвіт? NFT — мистецтво та заробіток для творчих людей. Топ біржа Binance, ціна BNB більша 1011 $ у 2022 

Ми впевнені, що за метавсесвітом майбутнє, криптографія вже заволодіти світом, здобудь вправність інвестування сьогодні.
Čytaty latynkoju
😎 Що таке метавсесвіт? NFT — мистецтво та заробіток для творчих людей. Топ біржа Binance, ціна BNB більша 1011 $ у 2022 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Що таке метавсесвіт? NFT — мистецтво та заробіток для творчих людей. Топ біржа Binance, ціна BNB більша 1011 $ у 2022 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ми впевнені, що за метавсесвітом майбутнє, криптографія вже заволодіти світом, здобудь вправність інвестування сьогодні.

Замість комп’ютера метавсесвіт пропонує за допомогою VR-гарнітури поринути у віртуальний світ, який поєднуватиме цифрові середовища. На відміну від теперішньої віртуальної реальності, яку використовують переважно для ігор, цей віртуальний світ можна застосовувати практично для будь-чого — робочих конференцій, ігор, концертів, перегляду кінофільмів — або просто для відпочинку. Перебувати у цьому світі ви будете у вигляді свого 3D-аватара.

Також за останні декілька місяців реалізовують цифрове мистецтво. NFT стали найбільш обговорюваною темою у світі. У новинах ми бачимо як предмети цифрового світу за лічені хвилини продаються за шалені гроші: дружина Ілона Маска, співачка Граймс, за 20 хвилин заробила $6 млн, продавши цифрові малюнки і відео у вигляді NFT-токенів; кліп американського баскетболіста Леброна Джеймса було продано за $200 000, а бренд Rtfkt Studios, що спеціалізується на створенні віртуальних кросівок, продав колекцію із 600 пар загальною вартістю в 3,1 млн лише за 7 хвилин.

Уявіть, лише в лютому обсяг ринку NFT склав $340 млн. Так, у це важко повірити, але спробуймо розібратися. Іншими словами сам NFT — це тип цифрових активів, створений на блокчейні, який дозволяє отримати право власності на товар, що існує винятково в мережі, наприклад зображення, анімацію або відео, водночас засвідчити його оригінальність.

З технологічної точки зору NFT-актив є цифровим сертифікатом, що прикріплений до будь-якого «цифрового товару», наприклад до зображення, відео, аудіо тощо. У цьому сертифікаті (токені) буде міститися вся інформація про товар, також токен NFT можна купити та продати на ринкових біржах, топ біржа світу являється Binance створена у 2017 році, а у січні 2018 року сервіс став найбільшим у світі за обсягами торгів і залишається першою біржею у 2022 році, серед сотні інших.

Компанію засновано в КНР, але згодом вона перенесла свої офіси до Японії після заборони урядом КНР торгівлею криптовалютами у вересні 2017 року. В 2021-2022 році Binance, розширює свої можливості в Україні та світі, тому інвестувати і працювати з цієї біржею дуже зручно і економно, щодо комісій та перерахунків у будь-якій валюті.

Також можна інвестувати у цю біржу Binance у її актив, який має назву BNB (це мої прогнози, як автора статті Тараса Гірчака, вартість активу BNB > 1011$ вже до літа 2022 року), вклавши сьогодні 500$ у BNB актив, ви зможете отримати 1100 вже найближчим часом, та збільшити свої статки приблизно у 2,5 раза. Отже, інвестуй сьогодні, отримай результат завтра!

Автор Тарас Гірчак — вірю в нові технології. Інформаційні дані взяті з різних джерел інтернету.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...