Реклама

😎 «Дикий театр», Українська комедія «Найкращі вихідні» — все це NFT на маркетплейсі Binance

1. KYIVSTONER випустить власний NFT на маркетплейсі Binance. 2. Зустрічайте колекцію NFT від “Дикий театр”. 3. Українська комедія «Найкращі вихідні».
Čytaty latynkoju
😎 «Дикий театр», Українська комедія «Найкращі вихідні» — все це NFT на маркетплейсі Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 «Дикий театр», Українська комедія «Найкращі вихідні» — все це NFT на маркетплейсі Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
1. KYIVSTONER випустить власний NFT на маркетплейсі Binance. 2. Зустрічайте колекцію NFT від “Дикий театр”. 3. Українська комедія «Найкращі вихідні».

1. Binance, провідна міжнародна біржа і блокчейн-екосистема, та українська NFT-агенція TNT продовжують співпрацю в рамках створення та випуску робіт на маркетплейсі Binance NFT. 

Нова колекція NFT присвячена популярному українському відеоблогеру, артисту і реп-виконавцю KYIVSTONER. Цей NFT матиме цінність та застосування. Nickname власника NFT буде відображатися на трансляціях KYIVSTONER на платформі Twitch! Фінал аукціону відбудеться 27.01.2022.

KYIVSTONER вперше став відомим завдяки своєму YouTube-каналу «Бюджетный Гай Ричи», на якому публікував свої скетчі та монологи, де сам же відігравав усі ролі. Артист бере участь у різних шоу програмах, створюючи свої формати та шоу, веде трансляції на стримінгових платформах. Наразі основним заняттям KYIVSTONER є випуск своїх сольних треків, таких як «Лето», «Ливень», «Ковёр самолет» тощо, які тішать його прихильників.

!!!!!!!!!!!!!!! KYIVSTONER !!!!!!!!!!!!!!!!! прокоментував свій реліз NFT:

“Раніше, я не дуже цікавився сферою криптовалют та цифровим мистецтвом як NFT. Зараз, я розумію що це великий крок вперед і за цим майбутнє. І саме в такому майбутньому я хочу залишити свій відбиток. Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво”.

2. Зустрічайте колекцію NFT від “Дикий театр”

Продаж токенів стартує 21 січня 2022. Першу колекцію артів у NFT форматі присвячено персонажам вистав Дикого театру.

До колекції увійшли персонажі з таких вистав як “Механічний апельсин”, “Кицюня”, “Червоне, чорне і знову червоне” та “Квіти для Елджерона”. Якщо ви відвідували принаймні одну з вистав “Дикого”, точно не зможете пройти повз цих цифрових артів.

“Нам цікаво пробувати нове і бути на крок попереду інших. Дикий театр звик виходити за межі звичного. Тому зараз ми випускаємо NFT колекцію на Binance і теж, робимо це першими, серед українських театрів”, – відзначає Ярослава Кравченко, засновниця та директорка Дикого театру.

“Обурює, травмує, викликає залежність”

«Дикий театр» – один з найпопулярніших незалежних театрів в Україні, заснований у лютому 2016 року. Він створює гостро-соціальні вистави за п’єсами сучасних драматургів, а також різні незалежні театральні проекти, мюзикли і т.д. Провокація, видовищність і шок як основні інструменти взаємодії з публікою. Дикий – переможець численних фестивалів і театральних нагород, серед яких Київська пектораль, програма Британської Ради «Taking the Stage», Гран-прі фестивалю «Східний експрес», фестиваль «Мельпомена Таврія» та ін.

3. Binance, провідна міжнародна біржа і блокчейн-екосистема, та українська NFT-агенція TNT зробили вже третій анонс щодо співпраці в рамках створення та випуску робіт на маркетплейсі Binance NFT.

У рамках колаборації, нова колекція NFT присвячена багатообіцяючій українській комедії «Найкращі вихідні». Їхнім унікальним NFT стане офіційний саундтрек фільму.

Пісня має назву «Твій день». Вона була створена у колаборації українських артистів: alyona alyona, Юлія Саніна (The Hardkiss), Артем Пивоваров, Onuka та Євген Філатов (The Maneken), спеціально для фільму, який знімали влітку на фестивалі «Atlas Weekend».

Прем’єра фільму відбудеться 2 лютого 2022 року в усіх кінотеатрах України.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...