Реклама

🇺🇦 Binance призначила нового генерального менеджера в Україні

Čytaty latynkoju
🇺🇦 Binance призначила нового генерального менеджера в Україні
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🇺🇦 Binance призначила нового генерального менеджера в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Україні на посаду генерального менеджера криптобіржі Binance призначили Кирила Хом’якова. Він має значний досвід роботи в фінансовій сфері та сфері банківських технологій України.

Кирило займав провідні позиції в Intesa San Paolo, BNP Paribas, Піреус-Банку, а також Меллон Україна. Крім того, за плечима Кирила п’ятирічний досвід розвитку бізнесу в Україні та Європі найбільшого світового провайдера фінансових послуг — Fiserv Inc (NSDQ). Із 2019 року він обіймав посаду голови Державного агентства інфраструктурних проєктів України.

Читайте також: 🚀 Binance NFT запустила механізм підписки: що це означає

У Binance Кирило відповідатиме за зміцнення позицій на локальному ринку, реалізацію глобальної маркетингової стратегії та взаємодію з органами державної влади та громадськими організаціями в Україні.

Також до Binance приєдналася Ольга Гончарова як GR директорка в Росії. Вона має 20-річний досвід роботи у фінансовій сфері, включаючи роботу в міжнародних консалтингових та банківських структурах.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Директором Binance у Росії став Володимир Смеркіс, співзасновник платформи для криптофондів Tokenbox та спільноти блокчейн розробників Definition.

Binance — унікальна криптовалютна організація, яка за чотири роки продемонструвала колосальне зростання — від інноваційного криптостартапу до глобальної фінансової екосистеми. Як на глобальному, так і на локальному рівні, ми розуміємо важливість залучення в нашу команду провідних фахівців у галузях GR, маркетингу та управління. Нові керівники завдяки своєму досвіду позитивно вплинуть на посилення присутності Binance в Україні, Росії та Східній Європі.

Гліб Костарьов, директор Binance у Східній Європі

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Будь ласка, візьміть участь в опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...