Реклама

💥 lifecell та WhiteBIT об'єдналася, щоб українці спробували себе в криптоінвестуванні

Čytaty latynkoju
💥 lifecell та WhiteBIT об'єдналася, щоб українці спробували себе в криптоінвестуванні
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💥 lifecell та WhiteBIT об'єдналася, щоб українці спробували себе в криптоінвестуванні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Український оператор мобільного зв’язку lifecell об’єднався з міжнародною криптовалютною біржею WhiteBIT. Завдяки партнерству компанії допоможуть українцям спробувати себе в криптоінвестуванні.

Колаборацію криптобіржі та телекомунікаційної компанії назвали «Криптуй мобільно». Для абонентів lifecell створили спрощені умови реєстрації та доступу до сайту і мобільного застосунку криптоплатформи. Подібна колаборація — перша на українському та міжнародному ринках.

Читайте також: 😎 Binance Smart Chain проти Ethereum: у чому різниця?

У рамках партнерства відкрити обліковий запис на біржі можна лише за номером телефону (верифікація документів не є обов’язковою умовою на WhiteBIT). Ті абоненти, що передплачують пакет послуг мобільного оператора та пройшли реєстрацію на біржі, згодом отримають безлімітний доступ до мобільного застосунку та сайту біржі.

Сьогодні перший вклад гривні в біткоїн (найменша сума майже аналогічна вартості оптимального стартового пакета lifecell) на WhiteBIT супроводжується нарахуванням додаткових бонусів на місяць:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

🚀 200 грн у біткоїн — 10 ГБ інтернету;
🚀 500 грн у біткоїн — 20 ГБ інтернету, 500 хвилин на дзвінки по Україні та 50 смс;
🚀 1000 грн у біткоїн — 50 ГБ інтернету, 1000 хвилин на дзвінки по Україні та 100 смс.

Як анонсують у компаніях, навіть якщо новий користувач після реєстрації не захоче одразу проводити операцію з біткоїном, оператор мобільно зв’язку нараховує бонусні гігабайти. Йдеться про 5 Гб інтернету, які можуть бути корисними для вивчення інструментів біржі та попереднього ознайомлення із можливостями криптоінвестування загалом.

Також у прес-службі WhiteBIT повідомляють, що абоненти lifecell, які пройшли реєстрацію до 22 лютого включно, візьмуть участь у розіграші цінних призів.

WhiteBIT — це міжнародна криптобіржа, присутня на ринку більш ніж 4 роки. Щоденний оберт на платформі складає $1 млн, активних трейдерів на добу — 150 тисяч (за даними Coin Market Cap).

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...