Реклама

⚽️ Binance запускає фан токени PORTO спільно зі знаменитим португальським футбольним клубом

Čytaty latynkoju
⚽️ Binance запускає фан токени PORTO спільно зі знаменитим португальським футбольним клубом
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚽️ Binance запускає фан токени PORTO спільно зі знаменитим португальським футбольним клубом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні Binance оголосив про старт багаторічної співпраці з відомим португальським футбольним клубом FC Porto. Криптобіржа стане офіційним партнером із випуску фан токенів для FC Porto, також відомого як “Dragões”.

Фан токени PORTO будуть доступні на платформі Binance Launchpad. Це виведе клуб на новий рівень і ще більше залучить уболівальників до футболу — за допомогою унікальних винагород, інтерактивностей, опитувань, гейміфікації тощо. PORTO стане доступним для всіх користувачів Binance від сьогодні.

FC Porto був заснований у 1893 році, і є одним із найбільших футбольних клубів Португалії. Він завоював 79 головних трофеїв, включаючи 29 титулів чемпіона Primeira Liga.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 💸 Що таке стейкінг криптовалют та як це працює?

Хорхе Нуно Пінто да Коста, президент FC Porto, вивів клуб до Європи і зробив його сьогодні найтитулованішим португальським клубом на міжнародному рівні. Сам він став найтитулованішим президентом в історії світового футболу.

Це ще одне усталене партнерство, яке допомагає нам йти в ногу з сучасним світом, використовувати цифрові активи і, перш за все, бути ближчими до наших уболівальників та їх інтересів. Ті, хто приєднується до FC Porto, знають, що вони асоціюються з клубом, який прагне бути першим у всьому.

Хорхе Нуно Пінто да Коста, президент FC Porto

😉 Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...