Реклама

💹 Крипто новини тижня — «Що там по бітку»

Останні новини у крипто світі вже тут. Сьогодні поговоримо про: ETF біткоїну, неочікувані новини про скам-біржу WEX, та що там у китів.
Čytaty latynkoju
💹 Крипто новини тижня — «Що там по бітку»
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💹 Крипто новини тижня — «Що там по бітку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Останні новини у крипто світі вже тут. Сьогодні поговоримо про: ETF біткоїну, неочікувані новини про скам-біржу WEX, та що там у китів.

Тиждень ще навіть не дійшов до кінця, але новин вже на цілий місяць і усі дуже впливові.

Почати, мабуть, потрібно із найголовнішої, що там з ETF фондом біткоїну і коли він буде?

ETF фонд на біткоїн вже є, але лише у Канаді й тому не дає такого поштовху як, наприклад запуск ETF фонду на золото, який дав неймовірний результат, побачити це можна ось на цьому графіку:

Багато експертів говорять, що реальне збільшення біткоїну почнеться лише після того, як Американський регулятор надасть дозвіл для виходу ETF фонду біткоїна.

Але головне, що треба розуміти, що схвалення ETF — це вихід біткоїну на фондовий ринок, де усі бажаючі могуть інвестувати в нього

Для того, щоб такий фонд відкрити, його повинна схвалити SEC — вона повинна схвалити усі заявки які були подані. Але на даний час усі заявки на відкриття ETF лише переносять кожен раз на інший термін і кажуть, що їм потрібно більше часу для вивчення цього фонду.

Майк МакГлоун, вважає, що перше схвалення може відбутись вже до кінця жовтня і якщо це станеться, то його прогноз у 100 000$ по біткоїну до кінця року, стає не прогнозом, а саме реальністю.

Що це значить для нас як простих криптоінвесторів? Це великий памп на усьому крипто ринку, нові правила для криптовалюти зі сторони США та нові великі вливання у ринок, що дає великі перспективи.

Крипто біржа WEX — неочікувані новини

Неочікувано хороші новини для всіх хто втратив свої гроші на цій скам біржі. Її засновник Дмитро Васильев був заарештований на території Польщі, його затримали ще у серпні, але інформацію про це оприлюднили тільки зараз. Засновника скам біржі вже заарештовували у Італії, тому що він був у розшуку інтерполу, але через два тижні він зміг вийти з під варти. Сам Васильєв казав, що він не причетний до ситуації з біржею і все що з нею сталося це діло рук якихось там “плохих дядь й головного адміна” і що його примушували торгувати обличчям. Наскільки це правда залишається лише гадати.

Але найцікавіше у цій історії що після оприлюднення арешту, з гаманця біржі було знято спочатку 100 ETH, які, мабуть, пішли на оплату застави або адвокатів, хоча за словами Дмитра він немає доступу до цього гаманцю. А потім зняли усі ETH, що були на балансі, а саме: 9 916 Ethereum. Але невідома особа яка захотіла зняти усі гроші певно не змогла розрахувати комісію, тому транзакція обробляється вже третій день. Залишається лише чекати чим закінчиться вся ця історія.

Сподіваємось що польский суд зможе винести справедливий вирок!

Кити

І на останок найцікавіше, усі хто заходить на крипторинок так чи інакше цікавляться, що роблять великі гравці. У крипто світі таких гравців прийнято називати китами, тому що в природі кити дуже великі та лякаючі.

Зараз склалась дуже цікава ситуація на ринку, нещодавно був оприлюднений графік кількості китів на ринку та балансу їх гаманців. І ось що можна побачити:

На цьому графіку ми можемо побачити що деякий час ситуація була плюс мінус рівною та прийнятною, але останнім часом вона дещо змінилась. Кількість китів зменшується, а кількість грошей на їх гаманцях збільшується. Що це означає? Кити все ще купують криптовалюти по низьким цінам та чекають її ріст, це дуже гарний фактор! Але якщо ми дивимось на графік ми можемо побачити, що кількість китів зменшується. Чому? Певної відповіді на це запитання немає, але є теорія, що навіть серед китів є хом’яки які не витримують і виходять з ринку.

Ситуація дуже цікава та нестандартна, нічого поганого в ній немає, але кожен може зробити свої висновки. Хоча тенденція росту гаманців китів це дуже гарний фактор!

Ось і завершились усі новини, тиждень був насичений, хоч і ще не завершився, але далі буде тільки краще.

Усім бажаю росту гаманців та зелених графіків на біржах. До наступного тижня.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...