Реклама

💪🏻 Олександр Усик представить колекцію NFT на маркетплейсі Binance NFT

Čytaty latynkoju
💪🏻 Олександр Усик представить колекцію NFT на маркетплейсі Binance NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💪🏻 Олександр Усик представить колекцію NFT на маркетплейсі Binance NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Абсолютний чемпіон світу з боксу й легендарний український боксер Олександр Усик і Binance NFT оголошують про старт продажів серії пам’ятних лімітованих NFT. Аукціон відкривається 25 вересня о 01:00 (за Києвом) і триватиме до 28 вересня 1:00 (за Києвом).

Лімітована пам’ятна колекція NFT Олександра Усика буде складатися з п’яти різних серій: колекційні токени «Steel», «Titanium» і «Gold», які матимуть фіксовану вартість, а також утиліти-токени «Platinum» і «Diamond», які будуть продані через аукціон.

Власники NFT «Platinum» отримають професійні боксерські рукавички з підписом Олександра Усика. Єдиний власник NFT «Diamond» матиме можливість провести особисте тренування з абсолютним чемпіоном світу.

Шлях до успіху починається з першого кроку. Я зробив його на початку своєї кар'єри, а тепер мою подорож від першого дня відображено в колекції NFT. Я радий випустити NFT разом із Binance, а також поділитися досвідом на особистому тренуванні з власником NFT «Diamond»

Олександр Усик

Придбати NFT, а також взяти участь в аукціоні зможуть будь-які користувачі Binance. NFT-маркетплейс Binance використовує ту ж систему акаунтів, що і Binance.com. Новим користувачам маркетплейса буде необхідно зареєструватися на Binance.com.

Ми щасливі представляти на Binance NFT непереможного українського боксера. Завдяки найшвидшим і доступним рішенням, заснованим на інфраструктурі та співтоваристві блокчейну Binance, у шанувальників різних видів спорту є відмінна можливість поспілкуватися зі своїми спортивними кумирами в новому форматі

Хелен Хай, глава Binance NFT

Олександр Усик — український боксер, який виступає в суперважкій вазі (понад 90,7 кг), чемпіон світу за версіями WBO і WBC у першій важкій вазі, претендент на діамантовий пояс WBC (2018), олімпійський чемпіон 2012 року, чемпіон світу 2011 року, чемпіон Європи 2008 року, неодноразовий чемпіон України серед аматорів. Заслужений майстер спорту України.

За останніми новинами Binance можна стежити у Telegram, Facebook, Instagram або Twitter.

📌 Про NFT-маркетплейс Binance

Маркетплейс Binance NFT — відкритий майданчик для художників, креаторів, криптоентузіастів і колекціонерів NFT з кращою ліквідністю й мінімальними комісіями. Binance NFT, що складається з преміального й стандартного торгових майданчиків, пропонує цінні предмети колекціонування та легко доступний торговий ринок для всіх користувачів.

Більш детальна інформація доступна на nft.binance.com. Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...