Реклама

🤑 84% холдерів біткоїну отримують прибутки  

Близько 85% холдерів BTC отримують прибутки. Також названі імовірні ціни опору та підтримки біткоїну.
Čytaty latynkoju
🤑 84% холдерів біткоїну отримують прибутки  
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 84% холдерів біткоїну отримують прибутки  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Близько 85% холдерів BTC отримують прибутки. Також названі імовірні ціни опору та підтримки біткоїну.

За даними статистичного порталу IntoTheBlock, сьогодні більш ніж 80% холдерів біткоїну отримують прибуток від своїх вкладень. Це означає, що наразі не очікується масштабних продажів, за окремих умов.

Кількість усіх адрес, яки утримують біткоїн (за показником «У грошах») збільшилася до 84%. Це понад 31,8 млн адрес. Згідно з даними порталу, «Поза грошима», тобто у збитках, знаходяться 11,6% адрес (4,4 млн), «у грошах» ‒ 4,12% (1,56 млн адрес). Такі цифри можуть свідчити про те, що найближчим часом утримувачі біткоїну не будуть коїти тиску на ринок. «Якби більшість активів була у позиції “поза грошима” (out of money — прим. ред), це могло б означати, що, навпаки, буде здійснюватися високий тиск на продаж, бо утримувачі мають вийти в плюс або беззбитковість по своїм інвестиційним позиціям, тож будуть активно продавати», ‒ коментує експерт криптовалютної біржі WhiteBIT.

Втім, з моменту, коли почалося падіння вартості Bitcoin, актив тривалий час бул у флеті, тобто у боковому русі. За цей період сформулювалися конкретні цінові діапазони, на яких інвестори купували. Мова про $39,7 тис. ‒ $53,8 тис., які можна виокремити як рівні опору та підтримки у контексті власного технічного аналізу.

Тут цифри відрізняються від попередніх. Так, наразі прибутковими є позиції 51,89% холдерів, у збитках ‒ 48% адрес, у грошах ‒ 11,87%.

Так, згідно з даними IntoTheBlock, опір утримувачів може розпочатися на $47,1 тис., $48,9 тис., $51,7 тис., $50,2 тис., $53,3 тис. за біткоїн. На кожній окремій з визначених цін холдери будуть намагатися вийти у беззбитковість, тобто почнуть продавати. Щоб виокремити ризики, також варто знати об’єми монет на утриманні. Це, згідно з позначеними цінам, 335, 250, 236, 214 та 101 тис. біткоїнів.

Щодо рівня підтримки, вона може формуватися на середніх цінах $46,1 тис., $40,2 тис., $43,4 тис., $44,6 тис. та $41,8 тис. Тут відповідні об’єми монет за цією ж послідовністю: 505, 430, 392, 264 та 130 тисяч BTC.

Втім, не можна точно стверджувати, чи холдери будуть поводитися саме так.

«З огляду на те, що біткоїн — перша та найвідоміша на сьогодні криптовалюта, не можна однозначно стверджувати, що зафіксовані рівні опору та підтримки “зіграють”. Адже біткоїн вже неодноразово демонстрував свою, так би мовити, силу, віра у актив укріплюється і актуальною стає стратегія холдингу цієї монети на майбутнє. Навіть у моменти різких скачків та падінь», — підкреслив експерт.

На додаток, за Crypto Fear and Greed, настрою ринку наразі на високому рівні показника «Жадібність» (72). Крім того, волатильність (тобто коливання ціни) першої криптовалюти від моменту падіння з $64 тисяч у березні продовжує стискатися. Наразі вона сягла 54,26% (за IntoTheBlock). Що може бути передвісником корекції, тобто зміни курсу, в інший тренд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...