Реклама

👨🏼‍💻 Від геймера до майнера. Від майнера до інвестора

Спочатку я був геймером і не любив майнерів, як і усі геймери. Та одного дня Binance перевернув мій світ, світ моїх друзів.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Від геймера до майнера. Від майнера до інвестора
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👨🏼‍💻 Від геймера до майнера. Від майнера до інвестора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Спочатку я був геймером і не любив майнерів, як і усі геймери. Та одного дня Binance перевернув мій світ, світ моїх друзів.

Одного дня Binance перевернув мій світ, світ моїх друзів. Світ крипто розвивається швидкоплинно, потрібно лише встигати за ним. І тут Binance немає рівних.

Спочатку я був геймером і не любив майнерів, як і усі геймери. Я нарікав на неможливість купити новий відеоадаптер через майнерів, що розкупили усе ще до початку продажів. Та якось я натрапив на рекламу біржі Binance, що на відміну від інших, мала локалізацію українською. Я зацікавився та почав вивчати. Кілька місяців активного навчання дали результат. Я розібрався з технологією блокчейн, зрозумів, що таке криптовалюти, як вони працюють і найголовніше, як на них заробити!

Тут варто окремо згадати Binance Academy. Це ціла навчальна платформа, що Binance розробив та потрудився локалізувати українською для України, яка дає знання максимально доступною та зрозумілою мовою для новачків та бувалих. На платформі є усе: теорія про блокчейн та біткоїн, про безпеку, про торгівлю, про усю неймовірну кількість функцій та можливостей, що дає Binance. Також на платформі присутня велика кількість відеоматеріалів, що допомагають розібратися з функціями біржі. А кожному, хто лише починає свій шляк у крипто-світ я рекомендую почати саме з Binance Academy!

Отже, вивчивши необхідний обсяг інформації, я вже вважав себе достатньо підкованим, щоб почати працювати з біржею Binance. Тим паче усі функції мають якісну локалізацію, відповідно, помилка через неправильний переклад з іноземної виключається. Я почав з невеликих сум та торгував лише на споті. Виходило доволі привабливо і щойно я почав розбиратися з деривативами як грім серед ясного неба з’явилася новина: Binance запускає власний пул для майнерів! Це кардинально змінило моє життя, оскільки перетворило мене з геймера у майнера. А оскільки я мав досить потужну відеокарту, я вирішив спробувати. І результати мене вразили. Я почав заробляти, а не витрачати!!!

Присвятивши ще місяць вивченню майнингу разом з Binance pool, я, зі своїми залученими до Binance друзями-геймерами (у минулому), почали інвестувати у майнинг. Зібравши декілька ферм я підключив їх до Binance pool. Звісно в мережі є думки, що існують кращі пули для майнингу. Щоб перевірити це, я підключав однакові потужності до Binance pool та до інших пулів. Власні порівняння спростували ці міфи, а Binance pool виявився найкращим та найвигіднішим пулом з усіх існуючих, та є таким і донині.

Три безсумнівні ключові перереваги Binance Pool:

  • Усе що намайнилося на Binance pool заходить на рахунок щодня, незалежно від суми!!! Це дуже зручно для початківців, бо з однією відеокартою зі звичайних пулів виплату можна чекати тижнями!
  • Монети опиняються одразу на рахунку Binance pool з якого одною кнопкою їх можна моментально перевести на торговий рахунок без будь яких комісій!
  • Виплати за майнинг на Binance pool часто вищі за виплати на інших пулах або такі самі (перевірено особисто).

Решту переваг, такі як легке налаштування, зручна статистика, акції т.і. навіть не буду деталізувати, бо три основні переваги вже становлять Binance pool на перше місце серед пулів.

Продовжуючи історію скажу, що майнинг на Binance pool показав чудові результати та почав давати прибутки. Прибутки не мають сенсу, якщо їх не можливо реінвестувати. Так ми стали інвесторами. І знову нам у цьому допоміг Binance.

Власне, на біржі Binance є все необхідне для інвестицій. Окрім торгівлі, Binance пропонує багато цікавих можливостей для заробітку. Для інвестицій я відкрив для себе Binance Launchpad.

Binance Launchpad це майданчик для запуску нових проєктів у сфері крипто. Усі проєкти, що потрапляють на Binance Launchpad ретельно перевіряються. Однак не варто забувати, що усі операції пов’язані з криптовалютами та інвестиціями є ризиковими. Про що Binance не забуває попереджати користувачів. Увесь ризик інвестування лежить лише на мені, саме я маю вивчити проєкт, оцінити ризики і лише після цього ухвалити рішення. Та з свого досвіду можу заявити, усі без виключення проєкти що запускалися на Binance Launchpad окупилися і дали чудові прибутки за досить короткий термін.

Не можу не згадати про BNB. Монета BNB – це криптовалюта біржі Binance. Історія монети неймовірна та унікальна. За короткий проміжок часу монета BNB обійшла усі існуючи монети по капіталізації та стала третью монетою у світі одразу після біткоїна та етеру. Ціна монети в кінці 2020 року складала $30 за монету, а вже на початку 2021 року досягала майже $700, що зробило багатьох холдерів монети багатими.

Варто зазначити, що біржа Binance є біржою №1 у світі. А тому BNB я вважаю її чудовим активом для інвестицій. Окрім того біржа постійно підтримує вартість монети спалюванням, проводить різноманітні акції та розіграші для холдерів BNB.

Один з моїх партнерів не має часу для активної торгівлі. Він бажає заробляти пасивно. Без проблем, Binance надає і таку можливість. Універсальне інвестиційне рішення – Binance Earnings! Binance Earnings надає можливість тримачам криптовалюти різноманітні депозитні програми стейкінгу, з фіксованим терміном, гнучким терміном та багато іншого. Наприклад можна стейкати етеріум в ETH2.0 стейкінгу. Або BNB в універсальній програмі BNB Vault, яка дозволяє не витрачати час на вибір програми, а активує усі доступні можливості для ваших BNB одночасно! Мій партнер просто інвестує щотижня певну суму у цікаві для нього активи, користуючись Binance Earnings та отримує непагані відсотки, зовсім не витрачаючи часу.

Добре, а що ж для тих хто любить ризикувати? Звісно і вони не залишаться за бортом. Binance пропонує і високоризикові продукти. Я люблю ризикувати :). Це саме для мене. Так я познайомився з пулами ліквідності Binance Liquid Swap та світом DeFi.

Binance Liquid Swap це цілий світ інновацій, що бурхливо розвивається. Liquid Swap працює за принципом децентралізованого автоматичного маркет мейкеру. Він складається з багатьох пулів, і кожен пул ліквідності містить пару цифрових токенів. Тут можна надавати ліквідність у пулах як постачальник ліквідності, отримуючи прибуток у вигляді комісії за транзакції та гнучкі відсотки. Також можна швидко обміняти (свапнути) один токен на інший вже як користувач ліквідності. Як на мене, DeFi має великі перспективи, а Binance Liquid Swap надає чудову можливість для швидкого заробітку для любителів ризику. Та перше, що я рекомендую вивчити перед тим, як працювати з Binance Liquid Swap – тема “непостійних втрат”. Ця та інші теми пов’язані з DeFi розміщені на Binance Academy!

Binance Liquid Swap захопив мене став для мене одним з найцікавіших майданчиків. Майнінг на Binance Pool приносить стабільний щоденний дохід та можливість для торгівлі. Торгівля на споті Binance та деривативи Binance також постійно збільшують мій депозит. Стейкінг гарантує мені надійне зберігання мого власного “резервного фонду” з непоганими, значно більшими за банківські відсотками. Однак усе це не було б таким чудовим, без легкого вводу та виводу крипти чи фіату. Окрім звичайних фіатних Binance Pay поповнень через банківські картки чи перекази в Binance існує неймовірно зручна платформа поповнень та виводу, яка має назву Binance P2P.

Binance P2P – платформа обміну між користувачами. Чому я назвав її “неймовірно зручною”? Тут 5 простих причин:

  • швидко (обмін, як правило відбувається від 1 до 15 хвилин)
  • надійно (Binance блокує переказ поки я не підтверджу отримання грошей на карту)
  • безкоштовно (відсутні будь-які комісії)
  • анонімно (про факт обміну знаю лише я мій контрагент:)))
  • безпечно (Binance захищає від шахраїв, кожен учасник проходить KYS)

Я перелічив далеко не усі цікаві продукти Binance, оскільки на це б пішло дуже багато часу та тексту. Наприклад NFT – це неймовірно цікава, але обширна тема й потребує окремої статі.

Таким чином моя улюблена біржа Binance має усе що треба для сучасної та прогресивної людини. Бажаю розвитку та радувати нас новими можливостями! Дякую за увагу!

P.S. Усе, інформація викладена вище є описом мого власного досвіду та не є фінансовою порадою чи закликом до дії. Усвідомлюйте, що усі ризики несете Ви і лише Ви.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...