Реклама

🤝 Торгівля ф'ючерсами на Binance

Čytaty latynkoju
🤝 Торгівля ф'ючерсами на Binance
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤝 Торгівля ф'ючерсами на Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ф’ючерсна торгівля дуже ризикова і значна кількість трейдерів використовують її неправильно. Для більшості користувачів Binance ф’ючерси стають основним джерелом отримання прибутку, а так бути не повинно. Здається, все просто — потрібно лише “вгадати” напрямок, в якому далі буде рухатись ціна активу. І вуаля, гроші в кармані. І навіть по теорії ймовірності ми маємо 50% шансів на виграш, бо ціна може піти лише вверх або вниз. Але на практиці все набагато складніше.

Як зазвичай буває: людина, яка ніколи не мала справ із криптовалютами, графіками та їх аналізом почула, що є такий вид торгівлі, як Ф’ючерси, і що на них можна за декілька хвилин заробити досить хороші суми. Вона робить депозит, вибирає актив для торгівлі, ставить кредитне плече х25 (а то і х100, бо так же більше заробити можна 😅) і натискає кнопку “Купити”/”Продати”. Далі відбувається наступне: ціна активу змінюється на 1-4% в протилежному напрямку, в залежності від кредитного плеча і трейдер втрачає всі свої гроші та покидає ринок.

А як би потрібно було вчинити правильно? Для початку слід отримати хоча б базові знання про криптовалюти, графіки чи, навіть, технічний аналіз і лише після цього реєструватися на біржі. В ідеалі, краще почати торгівлю на спотовому ринку і лише потім поступово переходити на ф’ючерсну торгівлю. Потрібно розробити свою стратегію торгівлі й ніколи її не порушувати. Починати торгівлю з кредитними плечами максимум х3-5, або і взагалі без них. Після отримання певного досвіду можна поступово збільшувати кредитне плече, але не слід “перегинати палку”. І найголовніше – ніколи не використовувати ф’ючерси як основне джерело доходу.

Саме таким був мій шлях.

З криптовалютами я познайомився трохи більше як рік тому й одразу ж зрозумів, що за ними майбутнє. Після тривалого вивчення даної теми я зрозумів, що настав час — потрібно починати інвестувати в Bitcoin та отримувати дохід від цього. Розпочав я з торгівлі на спотовому ринку, адже там ризики мінімальні, там все залежить лише від терпіння. І тільки через 6 місяців після цього почав цікавитися ф’ючерсами.

Розпочав торгівлю з кредитним плечем х3 і ніколи не використовував більше ніж х5. Кошти, які вдавалося заробити таким способом, я переводив на спотовий ринок та інвестував у монети на тривалий термін. Основна моя задача — максимально збільшити об’єм моїх інвестицій на спотовому ринку, а ф’ючерсна торгівля служить лише одним з інструментів для досягнення поставленої цілі. Були моменти, коли я втрачав певні суми, були також виграші, і з кожним разом я дізнавався щось нове. Неможливо просто так прийти на ринок без підготовки та почати отримувати по 100-200% прибутку, не втративши при цьому ні цента, так не буває. Потрібно бути готовим до того, що ринок досить жорстокий і нам потрібно вміти встояти перед ним. Для цього я постійно вивчаю нову інформацію в ніші криптовалют та вдосконалюю свої вміння в торгівлі. І це дало свої результати — я в досить непоганому плюсі, незважаючи навіть на те, що на ринку зараз, скажімо, не найкращі часи.

Пам’ятайте, що ф’ючерсна торгівля — дуже ризикований вид торгівлі, на якому ви можете втратити всі свої гроші за лічені хвилини. Тому підходити до такого виду торгівлі потрібно з “холодним розумом” та не піддаватися емоціям. І все у вас вийде, головне терпіння.

Всім профіту! Зустрінемось на Binance! 😉

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...