Реклама

 Торгівля ф'ючерсами: Бритва або Прибуток?

Часте питання від моїх друзів, в цій статті я розповім вам про моє знайомство з ф'ючерсами і відповім на питання: Ф'ючерси бритва або швидкий прибуток
Čytaty latynkoju
 Торгівля ф'ючерсами: Бритва або Прибуток?
  1. Головна
  2. Крипто
  3.  Торгівля ф'ючерсами: Бритва або Прибуток?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Часте питання від моїх друзів, в цій статті я розповім вам про моє знайомство з ф'ючерсами і відповім на питання: Ф'ючерси бритва або швидкий прибуток

таю, думаю, читаючи цю статтю ви вже дивилися про ф’ючерси або пробували іх самі. У цій статті не буде фінансових порад, я розповім про свій досвід в роботі з ф’ючерсами, і відповім на питання статті.

Давайте уявимо ситуацію, що недосвідчений трейдер криптовалютами побачив такий інструмент як ф’ючерси. Вона бачить, як люди відправляють зображення своїх великих прибутків і вирішується сам спробувати, але він вирішив прочитати досвід іншого трейдера, давайте я розповім вам про своє знайомство з ф’ючерсами.

Знайомство з ф’ючерсами

Я був приблизно таким же трейдером як з прикладу, почув про ф’ючерси і великі прибутки і вирішив спробувати. Спочатку було складно, тому що я не знав які плечі вибирати і думки рознились, хтось говорив що x10-x25 нормальні, хтось x5-x10. Це було моєю першою трудністю, але через безліч спроб, я зрозумів, що x3-x5 ідеальні для акуратної торгівлі, мінімальний ризик втрати. Для того, щоб торгувати ф’ючерсами, потрібно хоча б вміти торгувати в прибуток на споті, а потім вже підвищувати ризики на ф’ючерсах. Так що моя порада: Не лізьте у ф’ючерси, якщо не дуже розумієте в трейдингу – зіткнетеся з купою збитків.

Але навіть на такій сумній ноті хотілося б сказати і про плюси з мінусами ф’ючерсів.

Плюси / Мінуси ф’ючерсів.

Плюси:

– Зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

– Підвищен можливий прибуток

– Тех. Підтримка, яка готова вам допомогти.

Мінуси:

– Підвищені ризики

– Не зовсім зручна система тейк-профіт ордерів

– Іноді графіки TradingView починають тупити

А на цьому все, сподіваюся я вам допоміг і успішного вам трейдингу, до зустрічі!

 

 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...