Реклама

🤩 Мама в декреті: вирок чи нові можливості!?

Друзі, хочу поділитись з вами моєю історією знайомства зі світом криптовалют і біржею Binance
Čytaty latynkoju
🤩 Мама в декреті: вирок чи нові можливості!?
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 Мама в декреті: вирок чи нові можливості!?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Друзі, хочу поділитись з вами моєю історією знайомства зі світом криптовалют і біржею Binance

Перш ніж почати, хочу розказати коротко про себе.

Вітаю, мене звати Інна і мені 29 років. Вже два роки я перебуваю у декреті.

Декрет – як же я завжди боялась цього слова. Не через те, що ти даєш життя і відповідальна за нього, ні! Я боялась того моменту, коли стану фінансово залежною від когось, коли буду вимушена просити у чоловіка гроші. І ні, чоловік би мене ніяк не обмежував в грошах, так само як і не обмежували батьки. Але я працюю з 14-и років, як тільки пішла вчитись після 9-го класу. І де я тільки не працювала: офіціантка, поштарка, промоутер, нянечка….вже з 18-и почала офіційно працювати — сім років у банку (пройшла всі кар’єрні ступені), рік в ІТ компанії, рік на адміністративній посаді у компанії з виготовлення та експорту дизайнерського одягу, яка налічувала штат з більше ніж 50 осіб). І тут я дізнаюсь, що вагітна … і скоро настане той період під назвою “декрет”.

Звичайно не одразу, але за декілька місяців після народження дитини, я почала активно вивчати нові напрямки і так склалась доля, що я знайшла чудову людину, яка познайомила мене з дивовижним світом криптовалют. Дякую, Майя Смірнова! Я довго вивчала інформацію у її блозі та на просторах інтернету, поглинаючи все як губка. Але не наважувалась почати сама інвестувати. І якраз на Перший день народження синочка я виграла в конкурсі у Майї 100 дол – на той момент це було 4,54 BNB. Так і почалось моє офіційне знайомство з біржею Binance, де я одразу ж зареєструвалась. А коли мої BNB стали стрімко рости в ціні, я почата активно інвестувати і в інші монети. на даний момент мій портфель збільшився в десятки разів, а життя кардинально змінилось.

Так до чого ж я Вам це все розповіла!? Ні, не похвастатись своїми досягненнями.

Я тільки хочу на власному прикладі показати, що не варто сидіти склавши руки – будь Ви мама в декреті, “бідний” студент або будь-хто іншій, кого не влаштовує його фінансове становище. Станьте незалежними!

Знайомтесь, вивчайте нові напрями! А в цьому Вам чудово допоможе Академія Binance

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...