Реклама

🧠 Learn to Earn. Або як обирати криптовалюту?

Перед інвестицією у криптовалюту - обов'язково прочитайте цю статтю
Čytaty latynkoju
🧠 Learn to Earn. Або як обирати криптовалюту?
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🧠 Learn to Earn. Або як обирати криптовалюту?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перед інвестицією у криптовалюту - обов'язково прочитайте цю статтю

На сьогоднішній день біржа Binance пропонує тисячі різноманітних криптовалют на спотовому ринку: від крипто-мемів до монет, за якими стоять дійсно цікаві проекти. Малодосвідчені користувачі рідко помічають щось окрім біткоїну чи ефіру, проте це не робить інші криптовалюти менш цікавими. Безумовно, інвестиція в малознайомі коіни є більш ризикованою, але і винагорода тут більша, ніж зазвичай.

Для себе я визначив декілька ключових правил для вибору криптовалюти…

1.Спільнота

Велику роль у формуванні будь-якого проекту відіграє спільнота, яка навколо нього будується. Яскравий тому приклад – Dogecoin, який був створений на основі мему про собаку породи Шиба-Іну ще в далекому 2013-ому році. Тоді його ідеєю була проста винагорода за написання статті на популярному сайті reddit.com. З часом люди настільки розхайпили проект, що про нього дізнався Ілон Маск. Що було далі ви і самі знаєте…

Зазвичай спільноти якогось криптопроекту мають свої власні чати в соц. мережах, в яких учасники радо поділяться з вами своїми спостереженнями щодо проекту, розкажуть про його плюси та мінуси або ж цікаві моменти, яких ви могли не знати.

2.Технологічний бекграунд

Це річ, яка відіграє найбільшу роль у виборі валюти. Зазвичай кожна монета створюється для виконання певних задач. Візьмемо для прикладу BNB – валюту створеною компанією Binance. Першочерговою задачею цієї монети є оплата всіх комісій в мережі BSC (Binance Smart Chain). Окрім цього, вона стала одним з показників успішності самої біржі. Після кожного гучного анонсу, як от Binance NFT Marketplace, BNB йде вгору. Цьому сприяють нові способи застосування валюти, що збільшує попит на неї. Оскільки монета стає настільки необхідною для користувачів, її ціна та популярність стрімко ростуть та не планують зупинятись.

Подібних монет зі своєю власною реалізацію є досить багато і всі вони є успішними в своєму роді. Якщо ви бачите цікавий проект, з хорошим технічним бекграундом – обов’язково дізнайтесь більше про нього, бо саме він може стати вашою найвигіднішою інвестицією.

3.Компанія та її бачення

Інвестуючи в якусь криптовалюту, кожен хоче знати що буде з нею через деякий час. В більшості випадків команда, яка займається якимось криптопроектом радо ділиться з спільнотою своїми думками та планами щодо планованого функціоналу чи подібних речей. Ретельно проаналізувавши плани компанії, ми можемо уявити собі приблизну картину подальшого майбутнього.

великі плани = великі амбіції

Якщо у компанії немає ніяких амбіцій, вам точно не варто інвестувати у її валюту. Адже проект без власного бачення майбутнього та планів його реалізації попросту не зможуть конкурувати з компаніями, в яких це все є.

4.Історія цін (для досвідчених користувачів)

Найкращим передбаченням майбутьної поведінки є... поведінка у минулому

Dr. Phil

Дана цитата не завжди може бути застосована до криптовалюти, але це не відміняє факту, що аналіз цін у минулому може дати вам хорошу основу для подальших інвестицій. Речі на які необхідно звернути увагу при аналізі цін:

  1. Наскільки велика волатильність?
  2. Як ціна монети реагувала на загальне падіння ринку?
  3. Чи теперішня ціна є піковою? В таких випадках варто зачекати, поки відбудеться кореція.

Розуміння та вдалий аналіз історичних цін певної монети точно допоможе прийняти вам правильне рішення, проте потребує певних зусиль та немало часу для опанування.

 

P.S. Також не забувайте про часті розіграші від Binance. Один з таких розіграшів приніс мені лімітоване NFT Ocean ціною в декілька сотень доларів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...